Halloween

2010-10-31 / 18:59:11
Igår var jag och brudarna ut och firade halloween... :)

* Tessan = Gangster
* Astrid = Svart ängel
* Jenny W och Linnea = Soldat
* Jenny H = Vit ängel
* Jag = Queen of hearts


Tack för en underbar kväll brudar !! :D






/

Hockey

2010-10-29 / 22:43:45
Idag har man vart och kollat på lillebror som har spelat hockey.. Dom förlorade som synd va med 1-4. Men dom har lixom inte orken att hålla i. Men tyckte dom gjorde det bra ändå för att drygt bara har tränat 10 gånger.. De dom mötte dom spelar ju ständigt.

I morgon är det halloween och då blir det förfest i Tierp och sen ut i Uppsala. Jag skulle ju ha vart gangster från första början men Tessan kläder som var Hjärter dam var M storlken mera som XS så jag var snäll och bytte med henne. Men jag kommer säkert vara snygg i den oxå.. SÅ det blir att RÖJA i morgon då BRUDAR !!! ;D

Hjärter Dam
:)


Hockeyn. Lillebror är nummer 4 i det mörka laget :)














Smyg bild på Tessan och pappa ;)


Jag och min svägerska Julia :)
/

TT ;)

2010-10-27 / 20:13:38
Igår kom TT (Tessan) över på besök och blev kvar över natten en. Och hon är fortfarande kvar :O Va fannn !!! ;) hehe.. Hon blir kvar tills i morgon oxå, så det blir att ligga med tuttarna i vädret tillsammans med henne i natt oxå ;) hehe
Idag har vi bara stojat typ. Sen har jag väl även jävlas med henne självklart !! Hur kan jag låta bli ;) hehe.. Sen har vi oxå vart duktiga med att köra foder till djuren och fixa hästarna. :)
Pernilla kom även på besök. Det är mammas kompis. Hon försökte smöra in sig när hon kom med att ha köpt roser till mamma.. Men det var som ett tack för att mamma har hjälpt henne med hennes hundar när hon har jobbat och inte hunnit i några dagar. Snällt iaf :)

I morgon blir det in till Tierp med Tessna och fixa och dona lite. Sen ska vi även fika lite med två kompisar till Tessan som hon pluggar tillsammans med..

/

Bakat

2010-10-26 / 18:35:45
Idag fick jag något ryck med att börja baka. :)
* Havrerutor med kokos
*
Kokoskakor med Choklad
*
Chokladrutor



Så vem kommer och fikar???
/

Comanch

2010-10-25 / 16:27:38
Idag var jag ute i stället för att börja få Comanch van med att ha Pad på sig.. Måste jobba sakta fram för att kunna få sedan på sadel och sen kunna rida in han.. Ska hjälpa morfar med det så att han slipper betala någon för att göra det åt han.. Han ska säljas. Det kanske är ca 5 år sen någon red på han som därför får man nästan börja om från början med att på minna han om allt..
Fick Julia med mig ute i stallet oxå.. Hon tycker om att hålla på med hästar. Alltid trevligt att få sällskap :)

Sen tog jag även lite bilder på honom sen när jag släppte ut han i hagenn igen..
Bilder finns oxå på Fb i mappen "Sandra leker med kameran"


/

Djur

2010-10-23 / 16:54:13
Idag har jag jobbat hemma ute nästan hela dagen.. Fixade i stallet så vi kunde ta hem hästarna och sen även hämta dom. Sen har jag vart iväg med pappa och fodrat dom andra djuren.. Vattenpumpen hade frysit så vi fick mer att göra än vad vi förväntade oss. Djuren måste ju ha vatten..

Sen När vi var nästan klar med allt så fick jag för mig att jag skulle fota lite. Jag älskar ju att ta kort på djur. Kanske ska bli fotograf ;) Så nu vart det på hästarna (Elvira och Comanch ), katterna (Tekla och Ettan) och sen på hundarna (Mona och Lufsen).

Elvira är mammas häst och den andra är morfars. Men han ska sälja den men han behövs bli inriden igen så det är mitt jobb nu framöver.. Men båda hästarna är halvsyskon (samma pappa)..

Tekla är min katt och det är hon som har bestämt det. Så fort hon hör mig så kommer hon springandes och skriker. Som idag då kunde jag bära henne hur som helst utan att hon brydde sig. Hon var bara glad över att få vara med mig. Men när mamma tog henne i sin famn så ville hon inte vara kvar där och försökte komma ner igen. Men jag tog henne innan hon hoppade ner och då tittade hon bara på mig och började kurra och njuta över att vara tillbaka hos mig i min famn igen... hehehe :)
Ettan han har ingen i stället. Han älskar att gosa med alla.. Dom är syskon. :)

Mona hon är en av våra CC (förkorning på Cane Corso) och det är den rasen mamma föder upp. Hon var idag ute och lekte med Pernillas hund Lufsen och han är en Riesnschnauzer P/S.

Bilderna finns på Facebook om man vill se dom i större format. Ligger i mappen som heter "Sandra leker med kameran" ;)



Dagens ros går till min älskade mamma. Hon är helt jävla underbar och det är värdens bästa mamma så klart ;) hehe.. Men det säger nog alla om sin mamma. Men det är helt sant hon är det!! Det finns inga ord som rätt kan beskriva henne.. Älskar dig mamma <3


/

Hemma igen

2010-10-22 / 23:04:36
Igår kväll så var jag och hade film kväll. Men konstigt nog så ville inte DVD funka så det blev mera massa snack och skratt.. :)

Men i kväll så har jag mys med familjen.. Har även hjälpt mamma med att göra ett kollage på våra hundar. Var skit bra måste jag säga. Hon är så glad över att jag gjorde det åt henne.. Vill ni se så finns det på hennes FB men jag har delat den mappen så man kan komma åt dom via min profil... :)

Vi började kvällen med Taco iaf och sen vart det glass som efterätt framför Idol.



Dagens ros ger jag till Anders som är en kompis till familjen. Han har hamnat på sjukhuset nu på grund av att det känns som att han kvävs.. Dom vet inte vad som är fel på honom men det är något med att han inte får ut syre i blodet mm.
Hoppas allt blir bra där och att dom hittar problemet..

/

Duktig

2010-10-20 / 22:02:03

Idag fick jag en spark på baken av Sanna och började plugga lite till körkortet.. Kanske är på tiden om man tänker efter. Har ju sagt att jag ska börja i 1 år nu typ.. Men plugga är inte riktigt min grej alltså måste jag ju erkänna.
Just nu sitter vi och äter mat. Skit god mat Sanna gjorde... :)

Dagens ros
tänkte jag ge till Sanna.. Man kanske inte är med varandra alltid eller prata varje dag men man vet att hon alltid finns där. Men när vi väl tar oss i kragen och träffas så kan vi vara flera dagar utan problem.. Du förstår/kan mig bättre än vad jag själv vet om ibland ska jag vara ärlig. :O
Din bästa förklaring på mig "Sandra kan nästan utan problem berätta vad hon har vart med om mm. Men hon berättar nästan aldrig för vem som helst hur hon just då kände när hon var med om det".

/

3 rätters

2010-10-20 / 01:19:56

I kväll fick vi för oss att vi skulle lyxa till det lite med att göra 3 rätters. Vi bjöd även över Natalia som är en kompis till Sanna. Det vart verkligen en tjej kväll med god mat vitt vin och mycket med tjej snack. Sen avslutade vi med att spela sällskapsspel (Falskt eller Sant) och äta efterätten..

Menyn vart
Förrätt : Avokado med skagen..
Varmrätt: hasselbackspotatis, Kött och bea..
Efterätt: Vaniljglass med krossad choklad och björnbär... :)



 

Just nu sitter vi och dricker upp det sista av vinet och snackar mer skit. Konstigt vi är tjejer ;) Snart blir det väl att försöka krypa ner i sängen så man inte ställer om sig allt för mycket...

/

Frulle

2010-10-19 / 13:13:05

Sanna skulle gå till skolan i morse så hon var vaken redan vid 7. Men jag sov vidare självklart ;) Hon kom hem vid 10.30 och jagade upp mig från sängen. hehe... Så då gjorde vi frukost och satt oss och tittade på tven. En soft morgon.. Frukosten var lyx tycker jag för jag brukar aldrig ha så mycket av varje när jag ska äta hemma :P
 



Under frukosten så fick jag ett samtal av Tessan som berättade om en olycka i örbyhus. Det är min kompis Thomas Wendin som har vart med om den... Så jag slänger på luren och ringer Ted för att fråga exakt vad som har hänt.. Vart ett långt samtal och det visar sig att det var i går morse det hände och Thomas hamnde på sjukhuset.. Han har brutigt 3 eller 4 tår och sen armen. Så han ska bli opererad idag.. Men just nu så tror dom att det inte är några större skader. Men han mår verkligen inge bra.. Det var en man på 33 år som dog.
Ted var så glad över att han hade bytt jobb en vecka tidigare. för annars hade han vart med i bilen och blivit skadad eller död..

Vi här hemma tänker på dig Thomas iaf...


Hade iaf tänkt börja dela ut dagens ros på min blogg. Och det passar perfekt med att ge den till Thomas idag..

/

Bio

2010-10-19 / 00:53:48

Kom precis hem ifrån bion med Sanna och filmen var bra och svulla i mig en massa varma chips och fanta. haha Sanna satt och skratta åt mig till och med grannarna när jag för första gången såg 3D. Mina kommentarer, "nej nu kan jag inte kolla det är en orm i mitt ansikte" hahahaha ! + "det var en paraya" samtidigt som jag hoppa till i stolen.
Men jag är skit rädd för ormar oxå så det är inte så konstigt att jag blev rädd ;)



/

"Varför gör man samma misstag om och om igen :O Man kan lixom inte bara låta bli när man står där.. :P Denna gång var det Therese Karlsson fel att det hände ;D"

2010-10-17 / 12:30:41
I lördags så mötte jag upp Tessan och hennes kompis i uppsala för att luncha. Men dom skulle gå in på NewYorker innan en snabbis bara. Då får man först syn på ett par snygga skor som dom har på rea. Dom skulle ha 89 kr eller något sånt för dom och då kunde jag ju inte låta bli.. Tänkte att dom kanske skulle vara snygga till min kläder jag ska ha på halloween.
Sen åkte vi upp till övervåningen och där var det mera rea. Och såg ett linne och en topp som jag inte kunde låta bli att köpa när dom kostade 45 kr st.
Jag som egentligen inte hade pengar att lägga på sånt just nu men det är ju så svårt att låta bli. Så det sluta med att jag sa nej nu går jag.. Annars kommer jag ju bara köpa mera. hehe x)




Och självklart är dom mycket snyggare på ;)



/

Björklinge

2010-10-16 / 17:00:30
Igår var jag och Eva iväg till Björklinge för att festa. Vi hamnade på 2 olika ställen. x) Men roligt hade vi!!! :D
Det var Eva som var kvällens paparazzi jag tror jag bara har tagit ett av dom här korten...


Vi gjorde oss klar hemma hos mig och detta är sminket Eva hade tagit med sig.


Eva är klar :)


själv så hade jag sminket och håret kvar.


Mitt hår klart :)


Har bara en bild från fest nummer 1.


Fest 2..




Full eller ??? ;)
/

BODY PAINTING

2010-10-15 / 11:42:28
Är det inte så här killarna ska se ut ;) hehe

Artful costumes from Australia and Russia . .. .










/

Rösta

2010-10-10 / 13:17:39
Jag har som sagt beslut ångest när det gäller några saker. :P Och just därför tänkte jag be er om hjälp om vad jag ska välja med att rösta och skriva varför ni tycker den :)

Som sagt det är inte så långt kvar till halloween. Så nu vill jag att ni ger mig en rösta om vad jag ska vara då. :)

1.Sexig-gangster

2.Sekreterare

3.Spartan-queen


Tack för hjälpen !! :D

/

Rock kväll

2010-10-09 / 14:56:34
Igår kväll var jag, Tessan, Eva och Zillan ut på Borsan för att lyssna på ST.morgan :)
Hade otroligt roligt. Träffade mycket med folk som jag inte har träffat på länge. Sen kanske det råkade bli lite mycket på slutet ;) hehehe...
Tack Tessan för att du fick mig i säng vid 4 tiden. heheh...




Eva & Zillan


Tessan ville så gärna ha en puss ;) <3


Vi spelade kort oxå.



Zillan vågar sig på en shots


Inte bara jag som leker med kameran. :O Eva hon kan oxå ;)


Jag, Zilla & Eva är på G!!!


ST.morgan gör sig klar för att börja spela..

Sen som vanligt glömmer jag bort att ta kort när jag är ute :P heheh
/

Hemma

2010-10-07 / 23:09:28
Nu har man kommit hem igen. Det var verkligen underbart med semester. Och Roligt har jag verkligen haft det med trevligt folk som är kompis med bigsis. :D
Shoppade lite oxå som jag kanske inte har skrivit om. Men inte mycket alls. En röd klänning, En kortlek med Karma Sutra. Den är verkligen skit söt. hehe. Sen köpte jag oxå ett halsband som jag bara inte kunde låta bli att köpa. Sen har jag köpt 3 saker till men dom ska jag ge bort till Tessan, mamma och bigsis. Så därför tänker jag inte skriva vad det är för något här innan dom har fått dom :)

I morgon ska jag till Brosan på rock kvällen med Tessan med flera.. ja jag vet vad ni tänker BROSAN HALLÅ!! Men just dom här kvällarna är roliga där. Alltid mycket med folk och drag. :D Så dom missar jag aldrig. Sen spelar ju även

ST.Morgan.

Så nästan blogg kommer vara om den kvällen...

Ha en trevlig kväll..

..XOX..

/

on the Roof (Malta del 3)

2010-10-06 / 11:47:28
Igår hade syster bestämt att vi skulle upp på hennes tak ett gäng och dricka vin på kväll sidan. Det var riktigt trevligt. Skrattade så mycket så att det började göra ont i magen. Vi var 3 Svenskar och 3 Danskar.
Mysfaktorn låg sjukt högt. Jäz firade iväg några "Knockin on heavens door"

/

Malta del 2

2010-10-05 / 19:21:03
Idag har jag vart med Saara på stranden. Det var helt underbart skönt. :)
Jag har rätt mycket med kort från det på mig konstigt nog. Saara vart rast lös och började vara paparazzi. Sen finns det även bilder som hon har tagit som jag vet inte vad. Mycket med smyg bilder är det iaf som jag upptäkte nyss.  xD heheh..

 

Här kommer bilder som jag fattar inte alls varför hon ens har tagit x)

 

/

Malta del 1

2010-10-03 / 22:56:32
Jag tänkte skriva om helgens bravader!! :)

Fredag: Då skulle vi till en kompis till madde som hade födelsdagsfest. Det var mycket med folk. Träffade en underbar tjej från Finlad som heter Saara. Hon var oxå hör på Malta för att hälsa på sin syster. Hennes och min syster har jobbat ihop. Vi vart iaf riktigt dragna. Det vart fel när vi skulle snacka i mellan åt och vi började prata vårt egna språk. Hon förstod ju lite vad jag sa men när hon pratade Finska så såg jag ut som ett stort ? xD hehe.
Hon filmade iaf och tog massa kort. Det glömde jag ju bort som vanligt. Men några har jag. Hon tänkte kanske lägga upp dom i morgon på FB. x)



Saara and me = ? ;) hehe


Madde and Emma, Saaras bigsis




Vi hade live musik oxå :)


<3

Lördagen: Då fyllde bigsis 22 år. Så det blev Birthday and Farewell Party. Hon flyttar ju hem igen efter 2,5 år. Så hon gör mig sällskap på flyget.
Vi började iaf kvällen med att gå ut och äta några stycken. Vi år på Hugo´s Tapas. Otroligt gott var det där kan jag lova. :D
Sen iaf så fortsatt v ut. Jag och några tjejer köpte Champagne ihop till henne. Självklart måste hon ju ha det när hon fyller år ;)














Fan vilket roligt kort dom hade gjort xD



En kompis som har ritat denna bild. Det ska vara Madde och hon på kortet. Skit snyggt. :)






FÖRE


EFTER ;)


Champagnen



Alla var tvugna att skriva något till Madde. Hon fick inte läsa det före hon åker hem.












Fler bilder har Madde lagt upp på Fb. :)

Söndagen: Då tog jag det lugnt hemma och sov/vilade det jag hade missat. Inte mycket med sömn dom andra nätterna. Sov bara 5 timmar mellan fredag och lördag och sen hålla igång som fan. Krogarna stänger ju runt 06.00 på morgonen här på Malta.
På kväll sidan fick Saara för sig att vi skulle hitta på något. Så kl 19.00 var vi iväg och bowllade.



/

BRB

2010-10-01 / 19:28:07
Just nu är jag på Malta hos Bigsis och hälsar på. Därför kommer jag vara skit dålig på att blogga denna vecka. :P Men flyger hem den 7 okt och då kommer jag börja igen som vanligt :)

SOL, BAD & FEST inte helt fel om ni frågar mig !!! :D

HA det så länge. pusslipuss
/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se