Lillebror :)

2009-10-29 / 19:28:29
I dag skulle Lillebror min på halloween fest ;) Han klädde ut sig till pirat och jag fick hjälpa han med att sminka sig smuttsig mm. :) det var skit kul att han ens frågade om hjälp :) Man såg hur den lilla pojken i han vaknade till liv :D haha.

Tog iaf lite snabba bilder på han innan han skulle dra iväg.



/

Valpkursen är klar :)

2009-10-28 / 23:03:33
Idag var det sista gången på valpkursen. Pandora är riktigt duktig måste jag ju säga. Stolt matte !! :D
Nu kommer det att bli att ta det lungt med kurs i 2 veckor men kommer ställa ut henne en gång då så får vi se hur det går :) Kommer ställa ut henne den 8 nov i Nyköpning. Sen efter det kommer jag hoppa in bland de äldre hundarna och köra lydnad där :) kommer blir skit kul :D




Det var ju en sådan fin bild dom hade tagit på kursen så jag var tvugen att förstora den och sätta ut :D
/

Såå duktig man är då :)

2009-10-25 / 18:40:52
Ja denn helg har man vart duktig. Stort städning hemma med morsan och kasta ut gammla saker plus att man har rensat igenom sin garderob på kläder som man inte använde längre och kläder som var för små. Det behövdes verkligen kan jag lova. Har så mycket med kläder så jag ska väl inte klaga. Det enda jag klagar på är att jag behöver enu än garderob till. Fast man har ju redan 2 st ;) hahah..

Sen på lördags kväll så var man till Tessa och Klas och tog några glas vin :) Det var trevligt. Sen vid ca 23.30 så gick jag och Sanna till TP i Tierp och hälsade på gammla vänner som var där och festade för de hade fotbollsavslutning. :)

Hade iaf en riktigt Rolig kväll ;)

Just nu så sitter man och dricker en kopp te med morsan i soffan framför Tv :)
Tänkte inte skriva så mycket mer. Ha det så bra alla! :)

/

Hockey

2009-10-22 / 22:40:15
I kväll så var jag, mamma, lillebror, pappa, farfar och farmor på Brynäs mot Rögle.

Måste faktist säga att Brynäs var skit dåliga idag. De hade inget spel av huvudtaget i första och andra perioden. Men i 3:e perioden så började det likna något iaf. Vi vann iaf med 3-2 och det är det som är huvudsaken ;)

/

Det är inte lätt när det är svårt!

2009-10-22 / 01:35:19
Ja nu har man vart lite lat på att blogga. Men har inte haft så mycket att skriva om dem här dagrana. Men så är det ju visa veckor.

Sen är det ju visa vänner som inte har det lätt just nu och man vill ju hjälpa så gott man kan men det är ju oxå svårt att göra det när man inte vet riktigt hur man ska göra eller säga. =/ Man blir lixom helt tom känns det som.

Nej Just nu känns det som om man skulle vilja komma bort ett tag från Tierp. Göra något annat och träffa personer man inte känner sen tidigare. Inte så att mina vänner ska ta åt sig av det hela. Men det finns så mycket jobbiga minnen kvar här i Tierp som på minner en om skit saker man har vart med om och då behöver man kommer bort och tänka på annat. Och idag har det verkligen varit en sådan dag.

Längar iaf till den sista då det blir halloween fest med brudarna :) kommer blir så jävla kul :D

Ne nu ska man sova lite. GODNATT på er alla!!

/

Valpar

2009-10-17 / 23:43:59
Nu har man vart och till mormor igen och gosat med valpanrna som är 5 veckor nu. Man är i paradiset när man är där. Vill aldrig åka hem så mysigt är det. :D

Tänkte inte skriva så mycket om det utan mera visa lite bilder :)

Valparna älskar att överfalla en och leka i håret så man ser ju ut som man gör x) men det bjuder jag på ;)

/

BILD :)

2009-10-15 / 12:35:03
Igår var man på Valpkurs. :) Det gick skit bra! Snart är ju den kursen slut bara 2 gånger kvar men hon som har den tyckte jag skulle komma med Pandora och gå med dem äldre hundarna på söndagar. Det vat ju skit kul att hon ville det :) Pandora är ju så jätte duktig. Tror jag ska köra hårt på lydnaden och kanske börja tävla med det :)

Sen så bakade jag ju i förrgår. Har lovat syster att lägga ut lite bilder på det. Men jag tror jag bara lägger ut 1 bild. För jag glömde att ta bild på allt och nu ligger det ju i frysen. MEN 1 bild har jag iaf på chokladkakan. :)


/

Bakningen igen!!! :O

2009-10-13 / 15:45:38
Ja nu när man bara sitter hemma så har man fått bakmani. Igår bakade man limpa, vart skit goda. Tessan och jag delade på en limpa innan maten, haha :D

Och just nu så håller man på och bakar STORA muffins i MASSOR!!! Och efter det så tänkte jag baka efter ett gammal recept som heter Tantens chokladbitar. Den på minner en del om den vanliga franska choklastårtan. Men farinsocker och grovhackde valnötter ger en alldeles speciell karaktär åt kakorna som är ganska oemotståndliga. :)

Men nu ska jag väl åter gå till mitt bakande. Skriver väl i kväll sen igen och lägger ut lite bilder :)

Ha en trevlig dag !!
/

Varför männen kissar stående.

2009-10-12 / 22:33:16

Varför männen kissar stående...

När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem.

Gud sa: - Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående...

Adam avbröt: - Jag, jag vill ha den, det sku......lle vara riktigt kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare!

Gud tittade på Eva som nickade och sa: - Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.

Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden.

Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:- ...Oc...h den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?

Gud svarade suckande: - Hjärnan Eva, hjärnan.

/

Fredagen

2009-10-11 / 14:19:21
Denna helgs festande var riktigt roligt :) Var ju som sagt med Veronica min älskling och sen Fredrik och hans kompis som kallas räckan.
Vi förfestade hemma hos Fredrik och sen blev det utgång i gävle :) Om man säger så här så tog drickan jävligt bra i fredags :) haha.


/

ÄLSKAR MIN MORMOR <3

2009-10-09 / 13:39:07
Igår var man ju på BIO, den var skit bra. Den måste man verkligen gå och se :)

Nästa
BIO man ska gå på blir nog den nya Twilight :) Det blir garanterat jag och Veronica som kommer gå på den. Vi bara ÄLSKAR den filmen :D <3


Just nu så sitter man hos mormor och skriver detta blogg inlägg. Följde med mamma för att titta på hundvalparna som är 4 veckor. sååå söta dem är. :)
Sen är det mycket roligt att vara här och träffa mormor och morfar oxå. Jag avgudar min mormor. hon är allt för mig <3

Snart så kommer Fredrik och ska hämta upp mig efter jobbet och då ska vi hem till honom och fixa inför kvällens festande. Veronica min älskling ska oxå vara med men henne hämtar vi vid 6 tiden för hon slutar jobba vid 5 :)

Ja det är väl vad jag ska hitta på idag.
Ha en trevlig helg!!




Mormor och jag för ca 2 år sen :) <3

/

BIO

2009-10-08 / 14:51:49
Idag så gick man upp skapligt tidigt för att vara jag då ;) Mamma skulle åka ner på marknaden så då följde jag och Jenny Wickström med för att komma ut lite :) Så några fynd gjorde man väl.
Sen innan vi skulle åka hem var jag tvugen att gå in till Jenny och titta på deras nya kattunge. Såååå SÖT !!! :D

Nu ska man snart börja göra Tacos med mamma. Det ska bli jätte gott!

Senare i kväll blir det att åka på BIO. Ska titta på flickan som lekte med elden. Älskar den första filmen så då måste man ju se den andra. Tessan och Jenny kanske ska följa med på den men vi får väl se. annars så blir det jag och morsan och kina :)

/

Jaha!

2009-10-07 / 11:54:50
Igår var man och åt tårta hos Linnea för att hon fyllde 20år :) Det var inte helt fel om ni frågar mig.
Då började man känna fan vad tiden går fort. Snart är ju jag oxå 20. HALLÅ!! Jag känner mig inte ens som 19år hur ska detta sluta x) A ja men en jävla fest ska man väl se till att det blir :) haha.

Idag ska man väl inte göra så mycket. Men i kväll ska man dra på valpkurs igen med min underbara Pandora <3 , det ska bli kul :)

Gjorde ett test på face om hur jag är som person. Och var tvugen att klistra in det här för jag tyckte det stämnde så bra på mig.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Du påverkar människor i din omgivning på så sätt att du hjälper de att växa till de människor de är ämnade att vara, genom att bara vara dig själv. Du behö...ver fortfarande växa själv, vi människor behöver alltid jobba med oss själv. Fortsätt att vara kärleksfull mot dig själv och andra. Och du.. what goes around comes around!.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Pandora som 6 - 7 veckor, Men nu är hon 6 månader <3

/

Bullbakning :)

2009-10-05 / 20:35:19
Idag fick man Sanna på besök och vi satt igång med bullbakaning :P är man sugen så är man ;)
Men Sanna blev så lat så hon satt sig framför datan när jag höll på. Men jag är väl mera van med henne tanken på att jag är utbildad konditor. det vart en liten bakning idag för att vi började så sent så jag bakade bara 150 st :) Men ska göra en större sats senare i veckan, då ska jag oxå baka till mormor lite :)



Bilder från helgens äventyr kan ni finna på min Facebook :)

Nu ska man sätta sig och fika lite nybakta bullar och dricka en kopp te, MUMS !!
/

Helgens bravader!!

2009-10-01 / 19:56:02

Det vart en fullbokad helg.

Fredagen då ska man med Tessan, Klas, Fredrik, Alexandra och kanske Veronica på ROCK KVÄLLEN på borsans. :) Sen finns det ju en annan sak som kanske kommer hända men det tänker jag inte skriva här. MEN det ser jag fram imot om det blir så ;)

Lördagen blir det 20 års firande av Linnea Haglund. Då ska vi ut på krogen i Gävle. :)

Ser fram i mot det som fan, men hoppas jag orkar supa 2 dagar i rad nu när Fredrik har bestämt att vi ska dricka i kapp på fredagen. x)




Tessan och Jag när vi var på Malta


/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se