Bio

2010-07-30 / 09:49:57
I onsdags var jag, Richard, Andreas (Lillebror) och Julia på bio. Men vi började med att gå ut och äta. :) Var riktigt trevlig kväll och det gör jag gärna om :)

Vi såg Trollkarlens Lärling.
Filmen var helt klart värd att se. Den var både rolig, spännande och självklart så var det kärlek med i bilden. Av mig så får den en 3 av 5.

/

Möhippa

2010-07-24 / 13:46:33
Igår var det möhippa och vi hade det riktigt skoj måste jag ju säga. Vi lekte lekar och tävlade i mot svensexa. vid halv 8 tiden åkte vi tjejer in till Uppsala och stoja. Avslutade på Kalas iaf och där ropade DJ ut att Lollo var på sin möhippa och var där med sina sjuksköterskor. ;)

Lite bilder har jag iaf. Men som vanligt så glömde jag bort att ta kort ju mer jag fick i mig.. hihi..

















/

outfit

2010-07-22 / 14:23:11
I morgon ska jag på möhippa. Vi fick veta sista minuten att vi ska klä ut oss och vad vi ska klä ut oss till. Så då blir det ju lixom svårt att beställa hem kläder. Så jag åkte och köpta en klänning och sen så mixtrade jag ihop lite hemma. :) Rätt nöjd ändå måste jag säga.
Dom här kläderna ska jag iaf ha i morgon. Kommer nog sitta riktgit bra. Sen ska jag ju även använda vita stay ups till.. Bilder kommer ut sen efter möhippan. Vi börjar kl 14.00 i morgon. :D


/

Mammas kusins bröllop

2010-07-18 / 22:16:54
I går var mamma och pappa på bröllop. Joel och hans tjej Sandra skulle gifta sig. Så jag tänkte lägga upp lite kort som mamma har tagit :)








Morfar och Mormor








Syskonen. Anita, Morfar, Göran och Bengt
/

Mamma

2010-07-16 / 11:10:59
Nu är mamma hemma igen från att ha vart på Malta hos syrran. Skönt att ha henne hemma igen. Blir så ensamt ;) Sen så älskar jag min mamma så mycket så jag har saknat henne fast att det bara har gått 5 dagar. <3
Hon hade även fått en mamma mugg av bigsis. Så nu har hon två stycken. En från mig och en från henne.


I kväll ser det iaf ut att kunna bli utgång med Jenny och Astrid. Sen kanske jag ska träffa karl där inne i uppsala :) Men får se hur det blir senare idag.


Sen är Greta vildare än vanligt. Har vart för varmt på dagarna för henne så hon tar ut all sin energi på kvällarna. Tror jag måste börja aktivera henne på kvällarna. Snacka om att va mig upp i dagen. Var lika själv som liten. Båda med ADHD. hihihi ;) <3





Mamma <3


Greta <3
/

Stugan

2010-07-11 / 23:49:54
Denna helg har jag vart i min sommarstuga med några vänner. Vi festa lite, grilla, nattbadade, lekte lekar och vi självklart bada och sola på dagen. :) Måste ju iaf säga att det var en av mina bästa helger.

Jag lovade i förra inlägget att berätta om vilka lekar vi gjorde. Så är kommer några av dom. :)

1. Kubb

2. Tändsticksstafett

Man delar upp sig i två lag. Lagen sitter eller står mitt i mot varandra på två led, gärna killar och tjejer på var sitt led. Det behövs en tändsticksask utan låda och stickor.

Den som är först i ena ledet sätter asken på sin näsa. Det gäller nu för denna att utan hjälp av händer få fast asken på näsan på deltagarn på mot satt sida. När detta lyckats ska asken över till nästa person mitt i mot, och så vidare. Om asken hamnar på golvet får man börja om. Det lag som har fått asken fast på näsan på den som är sist i ledet vinner.

Det går att tävla med två lag samtidigt eller på tid med ett lag i taget.


3. Kortleken

Alla sitter i en ring medans lekledaren går runt hela ringen och ger var och en ett kort från en kortlek. Alla kollar på sina kort och lägger på minnet vilken färg (hjärter, ruter, spader eller klöver) som kortet hade. Lekledaren går sedan ett andra varv och samlar ihop alla korten igen. Lekledaren blandar kortleken och drar ett kort och ropar ut vilken färg det är. Då ska alla med den färgen flytta ett steg åt höger, om det redan sitter någon på den stolen så sätter man sig i dennes knä. Lekledaren lägger kortet åt sidan och drar nästa kort. om någon sitter på en så kan inte denna flytta även om det är ens kort som blir uppropat utan det är bara den som är överst som kan flytta. Det kan sitta hur många personer som helst på varandra.

Om det kommer upp ett ess så kommer ingen att flytta utan istället så kommer alla dessa "högarna" att vändas så att den som satt överst i högen sitter underst, den som satt näst överst sitter näst underst osv.

Försten tillbaka till sin egen stol vinner.


4. Kläder i rad
Antal deltagare: Ju fler desto bättre, men minst 6.
Inget särskilt material krävs mer än de kläder deltagarna har på sig.
Tillvägagångssätt: Man börjar med att dela in gruppen i två lag. Leken/tävlingen går ut på att deltagarna ska ta av sig så mycket kläder som de vågar, och lägga kläderna i en lång rad på marken. Det lag som får raden med kläder att bli längst vinner utmaningen. Hur långt vågar du gå för gruppens skull? Ett visst mått av grupptryck brukar här göra sig gällande… Glöm däremot inte att var och en själv bestämmer hur långt just han eller hon vill gå! Det hela är just bara en lek. Var noga med att tala om spelreglerna från början, så att var och en kan avgöra om man vill vara med i leken eller ej.



Jag har inga bilder från när vi lekte förutom kubbet. Men Sofie och Daniel har. Så dom kommer förmodligen upp på fackbook sen. Även Sanna har lagt ut lite bilder från helgen. :) Men lite bilder kommer här.

Ps. Fredrik var även med men jag har inga bilder på honom på grund av att vi använde Sofi´s kamera.






Gänget


Me


Jag och Daniel


Sanna, Richard och Daniel


Me


Sofi, Sanna, Jag och Linnea


Sanna och Linnea


Daniel, Richard, Micke och min lillebror Andreas


Linnea och Jag


Me


Sanna


Micke och Linnea
/

Lekar

2010-07-08 / 12:15:12
Leka lekar blir man väl aldrig för gammal för ;) Nu sitter man och fixar ihop lite tills helgen. Ser verkligen fram i mot det.

Vi ska tillbringa hela helgen i min sommar stuga. Det blir sola, bada, grilla, dricka, snacka skit och leka lekar mm. ;)
Vi blir Sanna, Richard, Fredrik, Daniel, Sofie. Jenny och Linnea är bara med på fredagen. Sen kommer Tessan på lördagen på grund av att hon jobbar fredag kväll. :)

Idag så håller man på att baka lite. Var länge sen nu man bakade. Efter det ska jag ut i solen med mamma i en timme för att sedan åka och jobba lite en timme med att städa på pappas jobb. Där efter blir det att handla inför helgen. Sen kl 18.00 blir det att klippa sig. :D Behövs kan jag säga. Ser inte för luggen ;)

Ne nu ska man väl fortsätta här. HA en trevlig helg!! :D

Ps. Lekarna vi ska leka avslöjar jag efter helgen samt lägger ut bilder. ;)

/

Vallentuna

2010-07-04 / 12:58:15
I helgen har man vart och hälsat på Richard. :) Det har vart riktigt trevligt.
fredagen då kom jag inte förs på kvällen och då vart det film och lite chips mm. Snacka om att skämma bort mig. ;)
lördagen så började han duka fram värdens frukost. En sån där frukost man äter utomlands eller bara får på hotel. :O Sen åkte vi till Täby centrum för att ta en fika med hans mamma som hade rast från jobbet. Hon var riktigt snäll. Sen forsatte vi resan mot hans syster och gick in en snabbis bara för att säga hej. För vi var tvugnan att åka tillbaka till honom för att göra oss klar för att åka till Tullinge som hade countryfestival. :D
På festevalen så träffa vi hans jobbarkompis Niklas och hans tjej Lotta som även väntade barn. Sen hade dom även andra vänner med sig som jag inte kommer ihåg vad dom heter. Men det är väl typiskt mig ;)
Vi kom iaf tillbaka hem till richard vid kl 02.00 och då tog det inte många minuter innan man somnade. Var så trött.
Och nu på söndagen så fick jag den där stora frukosten igen och sitter till och med och äter den nu ;) hihi. Sen blir det väl att sitta och snacka lite skit och sedan dra och äta pizza innan jag ska ta tåget hem igen på eftermiddagen.

Men har iaf haft en underbar helg. Tack för det Richard !!! :D Detta får vi göra om.

/

Ladda upp bilder från mobilen

2010-07-01 / 13:41:54
Igår var jag i stan på fika och bio med pauline som ni kanske vet från förra inlägget. Det var riktigt trevligt och vi hade mycket att prata om. Det tycker jag att vi lär göra om. :) Sen var bion skit bra verkligen. Jag tycker den var bättre än dom andra två.



Sen nu har man ju blivit så duktig så att man har kommit på hur man lägger in bilder från mobilen till datorn. Inte så att jag har försökt tidigare men stolt kan man väl vara ändå ;) hihihi
Tänkte iaf visa några av dom bilderna här. :P Jag knäpper på allt möjligt som sagt.

Fredrik kommer alltid vara min lilla prinsessa ;)


När årets valpkull bara var 1 vecka gammal.

 

En av mammas närmaste vänners kristallkrona. :) Kan ju iaf säga att jag hade tråkigt då jag tog detta kort ;)

 

Så här såg den ut från andra hållet :)


Sen var jag lite ego oxå. Men det kan man ju bli ibland när man förfestar och håller på att göra sig klar för utgång ;)

 

Samma fest men två bilder blev det :P Men måste ju säga att det syns på mina ögon att det börjar ta ;)

/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se