2011-08-30

2011-08-30 / 15:23:35
Nu har man nyss duschat och sitter och diggar The 69 Eyes på hög volym innan man lär klä på sig för att åka och jobba. :)
Och sen har jag kommit på idag att det är fan riktigt jävla skönt att duscha. Det är nog det bästa som finns alltså. Kanske till och med bättre än sex. ELLER..!?!?! ;) hehe. Nja den där är svår alltså. Går att diskutera..! ;) hahaha

/

2011-08-29

2011-08-29 / 12:53:07
Nu har jag vart dålig på att blogga igen. Men har haft fullt upp och när jag inte har haft det så har jag vart för trött. Och det är tack vare den här jävla förkylningen. Förstår inte hur länge jag ska få gå med den. Jag har haft den sen i början av feb. :(

I lördags morgon gjorde jag en födelsedagstårta till en pojke som fyllde 9 år. Han skulle absolut ha jordgubbar. Så då försökte man komma på något roligt tema på tårtan. Och det vart pirater. :)
Han ringde sen och tackade så mycket för tårtan och sen så sa han att han vart så förvånad att den var så stor. Men det var bara bra.. :D hehe såå sött.



Sen på kvällen så jobbade jag. Söndags morgon åkte jag på lydnadskurs utanför Uppsala med Greta. Var rätt sliten då tack vare förkylningen och det jävla vädret som var gav mig huvudvärk. Men det hindrade inte mig. Så jag gick på bara vilja igår kan man säga hehe.. :) Sen kom jag hem kl 13.00 och då tog jag en Iprem och sen la jag mig i soffan och halv sov framför tv till kl 16.00 då jag var tvungen att fixa mig för att åka och jobba kl 17.00.
Sen har jag inte gjort så mycket. Idag är jag ledig så nu tänkte jag lägga energin på att försöka bli frisk.  Okej jag ska laga mat oxå. :P
Sen så har farfar kommit med en jätte bra present. ;) Vi fick en stor påse med massa godis påsar i. Det var iaf minst 10 st stora påsar. Mummsigt!! hehe :D

/

2011-08-26

2011-08-26 / 22:18:55

Igår kväll åkte jag till Sanna och hade film kväll med lite mys. :)
Idag så har jag vart med min älskade Veronica. Har saknat dig så. Du måste komma hem från Göteborg oftare tycker jag :D
Sen nu i kväll har jag vart på taco kväll i valbo med gymnasiegänget.. riktigt mysigt och trevligt. Vad skulle vi göra utan dig Elin.? Det är ju du som ser till att vi träffas och håller kontakten..  :D

Sen på slutet så fick vi alla en lite personlig present av Veronica. Det var jätte sött. Jag höll på att börja gråta.. Älskar dig så, du är underbar!! <3



Det är lite svårt att läsa på bilden vad det står. Så jag skriver det här :)

Ett hjärta till mitt hjärta!
Du kommer alltid finnas i mitt!
Du är en fantastik vän!


Elin, Veronica, Anna med dotter Vilda, Ronja och Sara


Anna med dotter Vilda


Vilda

Jag och Ronja stojar som vanligt ;)

Anna med sin dotter Vilda. Och sen nallen som Vilda fick av mig och Veronica.

Finn ett fel. :P

Elin med Vilda

/

2011-08-24

2011-08-24 / 11:03:38
Igår var jag med mamma till mormor och morfar.
Vi fikade lite och sen myste vi med valparna som är 8 veckor nu. :)








/

19-21 / 08-2011

2011-08-22 / 12:10:14
I Lördags hade vi kennelträff. Men vi hade folk som kom redan i fredags. Så vi har haft fullt med folk hela helgen här hemma. Vi hade lite otur med vädret i lördags men det var ju bara att göra det bästa ut av det. Och alla verkade nöjda iaf så det känns bra :)

Ca tider vi hade
Kl 12.00 började vi med en lättare lunch av grillad korv med bröd.
Kl 13.30 hade vi lite vardagslydnad. Tanken på att det var lite svårt att vara ute så var vi inne i en lada som var tom.
Kl 15.30 var det skydds uppvisning. Men den höll på i ca 20 min så då var vi ute i regnet.
Kl 16.00 tog vi lite fika
Kl 17.00 tog vi grupp foto. Då hade vi delat upp i 3 olika grupper. Cindys-, Olgas-, Tinas valpar. Sen är ju Lasse pappa till Tinas valpar så han är ju även med på bild. :)
Under tiden vi höll på med foto så gick dom som var klar och lade spår. För vi hade tur att regnet avtog rätt mycket vid den tiden.
Kl 18.30 tände vi grillen. Så då vart det ju mat vid ca kl 19.00

Det vart rätt sent innan man kom i säng. Men riktigt roligt hade vi. Mycket med skratt :)


skulle lägga upp fler bilder om det gick. Men just nu är det något fel på denna sida, men jag kommer prova i morgon igen om det går.. Men mamma kommer lägga upp på sin fb. Så kolla gärna in där :)

Sen var det ju så här att mitt i det hela så hade jag 2 st dop tårtor på beställning. Så lördag morgon ställde jag mig redan kl 7 i köket för att baka anslag. Dom tar ca 40-45 min i ugnen. När första var inne så gjorde jag te och sen började jag förbereda till nästa omgång. Och när den andra var inne så fick jag äta frukost. :P Ca 10.00 var anslagen kalla så jag kunde skära dom. Då gjorde jag allt i mitten som är vaniljkräm och grädde på första lagret och sen hallonsylt och vaniljvisp på andra. När man bakar egen botten så tycker jag personligen att det bli godare och mera luftigare. Sen så tar det lite längre tid innan den har hunnit safta åt sig riktigt så då är det bra att göra det i mitten dagen före man ska äta den. :P

Jag han iaf klar med den till 11.30 och då var det bara att springa i duschen och sen byta om för att hinna komma ut till alls folk kom. :P

Fast att man kom i säng sent på lördag kväll så var jag upp kl 7.00 igen. Men då började jag äta frukost och sen satt jag fart med att klä in tårtorna i grädde mm. Dom skulle komma och hämta tårtorna mellan 10.00 - 11.00...


Ni får kolla in dom bättre på min fb i mappen bakverk :)
/

2011-08-18

2011-08-18 / 11:40:31
Jag vet att jag har vart värdelös på att blogg nu. Men denna vecka har det vart fullt upp. Och det kommer vara det resten av veckan oxå.. Det är så att vi håller på och fixar och donar in för kennel träff vi ska ha på lördag. Sen ska jag även baka dop tårta tills på söndag.
Det kommer bli jätte rolig helg men jag tror jag kommer vara jätte trött sen när den är slut :P Sen ser jag fram i mot att få se hur alla CC har utvecklats :) 

CC = Cane Corso

/

2011-08-15

2011-08-15 / 23:22:56
Ja nu har jag vart lite dålig på att skriva. Men jag har väl inte haft riktigt tid och ork. Vi håller på för fullt och fixar hemma in för kennel träffen vi ska ha nu i helgen på lördag. :P

Denna helg som har var så har vi haft bigsis på besök :P Alltid roligt när hon kommer hem.
Hon drog med mig med hennes kompis Cristian Diaz på en fest utan för Söderfors (båtfest). Hade jätte roligt. Och det var jätte fint och mysigt där. :)
Sen så provade jag och syster att röka pipa för första gången. Kunde inte låta bli, haha. ;)




Idag har jag bakat. Fick för mig att jag skulle göra om ett recept. Det vart iaf jätte gått kan jag lova. Vi åt kakan med vaniljsås till nu på kvällen.. Mummmsigt..!! :D

/

2011-08-12

2011-08-12 / 22:23:00
I kväll så har jag och pappa vart på bio. Inte ofta han och jag går. Men det var mysigt med lite egen tid med honom. Det var första gången han tittade i 3D. Det var lite kul för han dukade en gång i filmen. Kunde inte låta bli att skratta då :D hehe..
Vi såg iaf Captain America. Den var jävligt bra tyckte både jag och pappa. Mycket bättre än förväntan. Och det är ju aldrig fel när det är så :)

/

2011-08-11

2011-08-11 / 15:39:36
Igår köpte jag en ny leksak. :)
Det är så här att min mobil jag har börjar göra sitt. Men i stället för att förflytta mitt nummer till den andra så bestämde jag mig för att ha två olika nummer. :P Så min gamla telefon fick bli min skit mobil. Som jag kommer ha med mig när jag är i skogen och så mm.

Detta är iaf min nya mobil. En Sony Eriksson Xperia neo.
/

2011-08-09

2011-08-09 / 20:35:47
Idag har man typ bara vart i köket hela tiden. Började med att åka och handla och då följde Tessan med mig hem. Sen så vart det att baka bullar. Idag gjorde jag ca 130 st. Vi ska ha kennel träff den 20 augusti så jag har börjar smått baka inför det.
Sen när jag var klar med bullarna där runt 16.00 så var det bara att börja med mat. Och då kom jag på att jag hade rabarber kvar i kylskåpet som jag hade fått av farmor. Och det var lika bra att använda dom innan dom blir förstörda. Så då blev det jordgubbes och rabarber paj till efter rätt. :)
Som sagt vart nästa hela dagen i köket :P hehe.. Men gott var det :D



Har fortfarande Tessan kvar hos mig och hon tänkte sova kvar. Så vi ska ha lite film mys om ett tag. Det var länge sen vi myste nu så jag tycker att det var på tiden. Hehe. ;) <3
/

2011-08-07

2011-08-07 / 23:04:27
Idag har vi vart på hundutställning i Vallentuna. Olga blev BIR. Det betyder alltså att hon vann hela Cane Corso rasen bland hanar som tikar. :)  BIM = andra plats bland hanar som tikar.

BIR OLGA
BIM Corragio Cacciastore Del Demon
judge Irina Poletaeva


Pärlan fick exelent.


Tojtas Tin Lot 4,5 month old watching and hopfully lerning :)

Fick iaf ett jätte fint halsband av mamma i äkte silver. Det är en Cane Corso. Jätte fin. Tycker verkligen om den :) På något sätt så känns det som att det är Pandora jag bär med mig när jag har den. Saknar henne så mycket. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta. <3
Synd bara att bilden på halsbandet inte vart så bra. Den är mycket snyggare live.

/

Sagor

2011-08-07 / 18:05:37
Hur förväntar ni er att barnen ska lyssna på sina föräldrar, när Tarzan lever halvnaken, Askungen kommer hem vid midnatt, Pinocchio ljuger hela tiden, Batman kör i 320 km / h, Törnrosa är lat och Snövit bor med sju killar. Ni borde inte bli förvånade när barnen missköter sig, dom får det från sagornas värld?.

/

2011-08-06

2011-08-06 / 21:07:36
Nu är man hemma igen. :P Jag har vart och bott i Gävle hos Sanna i 3 dagar. :)
I Torsdags så solade vi och snackade massa skit. Sen gick vi till systemet plus att Sanna skulle kolla på rean efter något att ha på kvällen. Men som vanligt är det jag som hittar och inte hon. Det slår aldrig fel.. Jag som inte ens ha pengar att lägga ut på sånt, men var duktig gjorde bara av med 30 kr. ;) hehe..
Men det löste sig iaf till slut för Sanna.. Sen vid så där 21-22 tiden så satt vi oss ute på hennes innergård och åt black and white. Lite lyx ;)
Efter en stund fick vi sällskap av Andreas och Johnny. Trevligt Trevligt..!! :D Det slutade iaf med att vi gick ut på Interpool och spelade lite biljard. Det var jätte roligt. Måstes göras om tycker jag :)

Så här såg vi ut den kvällen :P








Fredagen vart rätt lugn. Vi 4 gick och åt frukost på en uteservering och där satt vi rätt länge. Sen så drog Sanna och jobbade. Och då somnade Andreas och Johnny ifrån mig när dom gnällde på att vi skulle hitta på något.. hehe.. Men sen på kvällen drog vi och åt på Max och sen vart det lite film hemma hos Andreas. Vi fick även Alex och Skopis på besök en timme eller så :) Dom förlovade sig i förrgår :D Ett stor Grattis igen..!!

I dag gjorde jag inte så mycket mer än att åka hem. Sen har jag vart med mamma och pappa :)
I morgon blir det iaf hundutställning i Vallentuna. Så det blir att gå upp kl 5. Roligt va?? Eller inte :P Så det blir en tidig kväll för mig ser det ut som.

Hoppas iaf alla har en trevlig helg...!!!! :D
/

2011-08-03

2011-08-03 / 19:17:33
Idag har jag vart till sommarstugan igen för lite sol och bad. Men denna gång hade jag med mig mamma. Det var jätte skönt i vattnet. Hela 21 grader varmt. Helt okej för mig om man säger så ;)

I morgon ska jag till Gävle för att bo hos Sanna i några dagar. Då ska vi ha det mys. :P
Vi sa även i dag att vi ska nog passa på att sola lite mer i morgon om vädret till låter det. Fick ett klockrent svar av henne på sms när jag skrev att jag måste iaf få bli lite brun denna sommar.
"Haha och jag vill bli hudfärgad!! " :D
Jag och Sanna är ju lite som Yin och Yang när det gäller vår hudfärg.. hehe :P

/

2011-08-02

2011-08-02 / 21:51:58
Idag har jag vart med mamma till XL, sen så vart det spontant att jag och Sanna tog hennes mammas bil och drog till min sommarstuga. Så det vart äntligen lite sola och badade för mig denna sommar. :D  Sen var även mormor och morfar där och dom har just nu 5 veckor gamla valpar. Så det vart lite mys så klart :)



Sanna


Sanna



Sanna




/

2011-08-01

2011-08-01 / 20:25:20
Idag har jag, mamma och Pernilla vart ute med hennes och våra hundar. Jag åkte rollerblades :P Men det slutade med att Pernilla ville testa att åka för första gången i sitt liv. Det tog bara så där 40 år. hehe ;)
Det var så varmt ute så hundarna var helt slut och la sig i skuggan i gräset :P






/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se