Första Advent

2011-11-27 / 21:46:58
Vad då att första snön passade in perfekt till första advent. :P
/

Julbord

2011-11-27 / 13:08:40
Igår var jag på julbord på Axmarbrygga med ett gäng kompisar. Det var jätta mysigt där. Och vilket julbord :) Kan rekommenderar deras Lax.

Efter så drog vi vidare hem till Maria en stund innan vi gick ut på Interpool. :)
Sen kom jag fram till i går att världen är verkligen liten. :P hehe..

Hade iaf en riktigt rolig kväll / natt.. Tack alla för det och hoppas vi kan göra om det..! :D

Var jätte dålig på att ta kort. Men kan ju lägga ut som jag har i från i går iaf :)


/

Försöker komma på

2011-11-23 / 11:41:26
Nu sitter jag här och ska försöka komma på något att skriva om men det står helt still i huvudet på mig. Kanske därför bland annat jag har blivit dålig på att blogga för jag känner att jag inte har något att skriva om just nu..

Kan ju iaf berätta att jag är ledig från jobbet idag och i morgon. Sen blir det en lång helg med jobb. Så nu passar jag på att ta lite tid med mamma. Få se sen om jag kanske orkar ta mig till stan något. :P Är jätte sugen på att ta en bio. Jaa jag vet SANDRA bara älskar film..!!! :D hehe.

Men nu om ett tag ska jag iaf ta en promenad med väldens bästa GRETA <3

/

Gävle

2011-11-18 / 12:09:09
Igår åkte jag till Sanna i Gävle. Kommer nog bli kvar här hela helgen som det ser ut som. Hon blir inte av med mig så lätt ;) hehe
Vi var bland annat igår och kollade på nya Twilight filmen. Fan vad bra den var. Det kändes inte alls att vara så lång som den var. Den hade verkligen allt, Humor, Kärlek, Sorg, Action, den var även brutalt i mellan åt hehe..  Den vill jag se igen :P Längtar redan till nästa...

Idag blir det iaf att göra smörgåstårta med leverpastej. Skulle ha Sanna som första provsmakare på grund av att jag hatar leverpastej. hehe.. Men då ska ju självklart hon åka i väg och provjobba några timmar så där sista minuten får vi veta. Ja men då mutade jag Andreas F att ställa upp och hjälpa mig... Och vilken tur för han älskar leverpastej fick jag nyss veta :)

Ikväll ser det ut att kunna bli att dricka lite vin. Så vi får väl se vad som händer. :)

/

Snart så

2011-11-15 / 09:13:16
Nu har jag bara ett 12 timmars pass kvar och sen blir jag lång ledig i 5 dagar. Det behövs kan jag lova. 3 veckor med mycket av jobb börjar kännas av nu. Kroppen skriker efter ledig het. hehe.. :P

Det ända jag har planerat på min ledighet är att jag ska in till stan och leka med Sanna och sen ska vi även gå på bio :) Sen ska jag träffa Andreas lite och har även en smörgåstårta som jag lär göra tills på Lördag till en pojke/man/gubbe eller vad man kan kalla hon som fyller år ;) hehe.

Nu sitter man och dricker te och försöker vakna till..! Så ska väl göra mig klar för att åka och jobba...
/

Jaa jaaa jag vet..!

2011-11-06 / 09:25:58
Jaaa jaaa jag vet ni behöver inget säga. Men jag har jobbat så mycket nu så jag har inte orkar bloggat. Och det kommer säkert bli så igen. Så om det tar ett tag innan jag skriver här så vet ni att nu jobbar Sandra mycket igen. hehe. :P

Läste en sak nu på morgonen som jag tyckte var riktigt bra sagt. :P

"Kärleken är bild...! Iaf ruskigt närsynt! :) "

Det ligger väl mycket i det. :P


Idag är jag iaf ledig och det är den ända dagen denna vecka jag har vart helt ledig på. Så då tänkte jag passa på att åka till stan och handla lite grejor som jag behöver. :)

Ni får ha en bra söndag.! För nu vet jag inte vad jag ska skriva längre ;) hehe..
/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se