oväntat besök ;)

2010-11-30 / 18:48:17
Var ute i stallet nyss och fick fint sällskap av den här x) hehehe.. Tur att dom är så snälla och ville bara titta in vad jag höll på med när jag inte stängde dörren helt till dom.
Synd bara att ögonen blev så vita av blixten från mobilen..

/

2010-11-30

2010-11-30 / 14:52:20
Nu har jag blivit lite seg på att blogga igen. Men kan gå igenom lite snabbt vad jag har gjort sen sist.

I Fredags hade jag en lugn hemma kväll med mina päron. Vi tittade på idol och myste. :)

I Lördags var jag på Julbord med GBA på Heartan. Det var riktgit trevligt och roligt. Kom på dagen efter att jag hade bara gjort av med 20 kr på hela kvällen. Det är väl ett rimligt pris?? ;) hehehe...
Sanna kom och gjorde oss sällskap oxå. Sen så var hon så snäll och lät mig sova hos henne..
Ser inte ett dugg full ut om man tittar på mina ögon!! ;) hehehe..

 

I Söndags kväll så åkte jag med familjen till Fredrik Kujanpää som fyllde 25 år. :) Vi fick 4 olika smörgåstårtor och sen fick vi 2 olika Cheese Cake. Det var så jävla gott så man åt verkligen för mycket.

 

Igår & idag har jag bara gjort det vanliga. Jobbat hemma och hjälpt mamma. Sen vart med hundarna så klart. Och snart är det dags för att göra mat..

 

Tänkte avsluta med att lägga ut bild på min underbara greta när hon sover :) Hon är lugnast då som sagt ;) hehe


/

2010-11-26

2010-11-26 / 10:58:58
Igår kväll hade jag och Tessan lite mys. Vi tog en vända in till Uppsala för att kolla på Harry Potter.
Den var bra och man ser fram i mot nästa. Men inge roligt med den där jävla ormen.. Jag är ju orm rädd ;) hehe.. Sen vart vi bara rädd en gång och då så klart var ormen medblandad i det hela..

På tåget på väg in till Uppsala så roade vi oss själva ;)




/

bob & fyrhjuling

2010-11-24 / 18:09:44
Idag har jag, Hanna och Matte åkte bob efter mattes fyrhjuling. Det var otroligt roligt och själv klart ramlade man någon gång av. hehe. Men det är ju det som är det roliga oxå ;)
Alltid kul att ta fram barnet i sig !!

Hanna = Vit
Jag = Röd
Matte = Svart










/

2010-11-22

2010-11-22 / 14:10:35
Idag var mamma lite sur för våra kära fåglar som vi har på altan river bland hennes kartonger som hon sällt ut där så länge för att sedan gå och slänge efter ett litet tag.  hehe..


Vist har jag blivit duktig på att ta kort ;)


Sen om någon timme ska jag och mamma ta en promenad med Garbo och Greta. :)
Greta är den som är ensam på bilden och sen även den till vänster på på deras gruppbild :)
/

Jay Smith

2010-11-19 / 23:29:59
Måste ju bara säga att jag tycker Jay är fan grym.. :D





/

Molly

2010-11-18 / 22:12:16
R.I.P
Idag lämnade Molly oss...

född 1998-03-30

Du kommer alltid att finnas i våra hjärta.. <3

Här ligger hon i mitt knä och sover.

/

Bio

2010-11-17 / 13:47:21
I kväll blir det bio med mamma, pappa, kanske lillebror, Pernilla och Peter :)
Vi tänkte gå på Unstoppable som är Thriller, Action.

Ett tåg med giftigt avfall som last skenar och måste stoppas till varje pris för att undvika en katastrof som riskerar att utplåna en hel stad.


/

Dagens tanke:

2010-11-15 / 21:08:55


Hantera alla stressiga situationer som en hund.

Om du inte kan äta det eller leka med det,

bara kissa på det och gå din väg.
/

Supporterfesten

2010-11-14 / 18:24:37
Igår var jag som sagt på Suporterfesten som Ullfors har varje år i Tierp.. Hade riktigt skoj!! :D




/

Fredag

2010-11-13 / 00:40:09
I kväll har man haft mys kväll med mamma och pappa.. Lillebror gjort oss inte sällskap på grund av att han somnade i sin säng jävligt tidigt.. Han ligger med sockor och långkalsonger på sig såg jag nyss när jag gick in för att stänga av tven.. Sött !! hehe...
I morgon kommer syster hem för att vara med familjen. Vi ska på Supporter festen. Det är en fest Ullfors har varje år. Inte ofta man är iväg hela familjen och ska festa ihop. Ser jag verkligen fram i mot :) Sen kommer även Lappen och hans fru från Sandviken för att göra oss sällskap.
Ser även fram i mot att få träffa alla gamla vänner igen. Inte ofta man träffar dom längre. Blir ju så med åren.. Synd egntligen.
Kommer nog hända att det kan komma upp lite kort sen på söndag eller så.. :)


Pappa & Mamma <3
/

mardrömmar

2010-11-11 / 11:35:25
Jag hatar verkligen när jag vaknar upp av en mardrömmar. Jag mår så jävla dåligt hela morgonen iaf av det. Det känns så verkligt när jag drömmer. Sen handlar det nästan exakt om samma samma sak... Saker mitt x gjorde mot mig fast det är andra personer som gör det i mot mig som inte ens har med den saken att göra som står mig nära. Och då mår man ju dåligt av att man blir sviken på det viset oxå för att det kan vara nära vänner som gör sånt mot en i stället med någon man träffar om man säger sååå... Enligt drömmen är det någon jag träffar/dejtar iaf.. Betyder inte att det är så i verkligheten...
Jag vill verkligen bli av med dom här drömmarna.. Men det kanske är ett sätt att bearbeta min rädsla för att vara med om det igen.. vem vet :S
Synd bara att nästan en hel dag kan bli förstörd bara för en dröm.. Men i drömmen känner jag exakt samma smärta som jag kände när jag var med om det.. Att bli på mind om den smärtan om och om igen det är inge roligt alls..

/

Fågel

2010-11-09 / 20:44:15
Lyckades med att ta smygbilder på 2 st Talgoxe som typ bor på våran altan just nu ;) Men det var inte det lättaste kan jag säga. hehe

/

Första snön

2010-11-09 / 17:05:48
Idag kom första snön för i år till oss här hemma hos mig :) Men för valparna Greta och Garbo var det första gången dom såg snö av huvudtaget. :)





Sen efter att ha vart ut i snö vädret så vart man sugen på lite choklad så då passade det ju perfekt med en Kladdkaka.

/

Mormor och morfar :)

2010-11-07 / 00:45:00
Idag åkte jag, mamma och syster till mormor och morfar för att hälsa på. :) Mormor höll på att städa ur källaren med saker som har samlats på genom åren.. Bland annat så fick mamma kolla igenom hennes saker vad hon skulle ha kvar eller slängas. Många av hennes saker var kvar sen hon var liten. Hon har inte kollat igenom dom alls sen hon flyttade hemifrån och det var någon gång mellan 19 och 20 .. Jag kommer inte ihåg exakt :)

Jag fick iaf massa med recept böcker av alla de slag. :) Så jag var överlycklig.. hehe
Sen tog jag även en smyg bild på syster när hon sitter och tittar på tv med Ina i knät och sen även en huvudbild på Egon :) (alltså mormors hundar)



Sen hittade vi även lite bilder mamma hade gjort som liten.. Det är inte många som vet om det men min mamma var skit duktig på att rita. :D Dom bilderna vi hittade är hennes nybörjar bilder om man säger så.
Men om jag hittar på dom bilderna som är grymt fina som hon gjorde efter några år efter dom här jag ska lägga upp nu så kommer jag visa dom.. Då kanske ni förstår vad jag menar :D




Sen gjorde hon ju även en bild uppgift i skolan när hon skulle blanda ihop något nytt och gammalt i samma bild.
Det vart iaf en blandning mellan godis bilar och jesus duk. Man kanske inte ser så tydligt på denna bild om den inte blir större men jesus äter iaf godis bilarna ;)



Ni som inte vet vad jesus duk är så kommer en liten förklaring här..

Legenden berättar om en målare som av sin kejsare fått i uppdrag att måla av Jesus. Målaren gjorde många försök men lyckades aldrig fånga anletsdragen. Då tog Jesus duken och tryckte den mot sitt ansikte och genast fans hans bild på duken.
/

Tänd ett ljus för dom vi saknar

2010-11-06 / 00:37:53
Ikväll har jag och mamma vart på Bergers och Gretas grav och tänt ett ljus. Det är min pappas mormor och morfar.
Greta dog när jag var rätt liten fortfarande så jag har bara svaga minnen från henne.  Men mins att hon var genom snäll..
Berger saknar jag sååå otroligt mycket. han var som en extra morfar för mig och mina syskon. Han lämnade en såå stor tom plats efter sig. Bär med han varje dag som natt i mitt hjärta och där kommer han alltid att finnas. <3




Sen tog jag även kort på kyrkan från kyrkogården.



/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se