Snö

2012-11-30 / 17:04:02
Ja nu helt plötsligt så vart det vinter riktigt fort. Och inte lite med snö heller. Det är snack om att det ska vara så här hela helgen. Vi skottade snö kl 11 idag och när lillebror kom hem vid halv 4 så såg man inte att vi hade gjort det så han började om igen under tiden han väntade på att maten skulle bli klar.. :P
 
Men jag tycker det är mysigt med snö :D
/

Städat

2012-11-29 / 00:36:29
Idag när det ändå var väder man inte ville vara ute i så passade jag på och städade.
Det kanske inte alltid är det lättaste att komma igång med, men när man väl har det så är det svårt att sluta. Plus att det känns så skönt efteråt :)
/

Hemma igen

2012-11-24 / 17:44:20
Nu var det en liten stund sen sist jag bloggade igen. Men har inte riktigt tagit mig tid med det hela när jag har vart med hjärtat. :)
 
Nu är jag iaf hemma igen. Så idag har jag vart med mamma i Valbo en stund. Jag köpte en ny klocka iaf. Annars så har jag bara vart trevligt sällskap. Jag hoppas iaf att jag var ett trevligt sällskap ;) haha..
 
Nu sitter jag hemma i sängen framför datan och lyssnar på musik. Jag har kollat upp lite saker om lönen mm som krånglar. Har inte riktigt fått alla mina pengar som jag ska ha. Och det känns ju tråkigt tanken på att jag har planerat så mycket och behöver dom. Så som det ser ut just nu så kommer jag inte kunna fira min födelsedag mer än att äta Tårta här hemma. Får skita även i juldansen jag går på med familjen varje år. Så blir väl bara nyår jag kan fira lite. känns såå tråkigt lär jag ju säga. Jag hatar när det ska krångla. :(
aja hoppas det löser sig iaf.
 
Känner mig lite uttråkad just nu kan jag ärligt erkänna. Men sen kl 20.00 så blir det iaf att kolla på Så mycket bättre med min underbara mamma.. Det ska bli mys :)
 
/

Mysigt ställe vid vattnet

2012-11-19 / 19:45:14
Idag har vi vart ut till Stendörren. Har iaf för mig att det heter så :)
Mysigt ställe vid vattnet ! :)
 
  
 
Måste erkänna att Nyköping bara växer mer och mer i mina ögon. Otroligt fint här. :)
 
/

Öland

2012-11-18 / 18:41:00
Ja nu har man vart på en spontan resa till Öland. Det var riktigt mys ! :D
Det började med i Fredags eftermiddag/kväll då jag och Kalle skulle åka och hälsa på Svärmor och Kjell. Och då fick Kalle för sig att vi skulle dra till Öland för att kolla in en fågel som man aldrig har sätt i Sverige förut. För dom som inte vet så är hjärtat fågelskådare. Det slutade iaf med att Svärmor och Kjell följde med oss så vi drog här i från Nyköping kl 21.00 på fredags kvällen.
Tog in på hotell i Kalmar kl 01.00 och sov till kl 06.00. Då åt vi lite hotell frukost innan vi åkte iväg för att åka över Ölandsbron.
 
 
När vi kom fram dit där fågeln hade sätts dagen före så vart jag förvånad. Hade aldrig sätt så många fågelskådare på en och samma plats förut. Och det bara ökade hela tiden. Men vi hade iaf tur och fick se det vi åkte för. Det var någon Svala av något slag. Jätte fin iaf :)
 
Efter det så åkte vi och fikade lite socker. Klart man måste ha socker så man vaknar till ! ;D
 
Sen vart det att åka och se sig runt lite på Öland när man ändå var där. Måste säga att det var riktigt fint och mysigt.
Såg bland annat Sveriges största fyr.
 
 
 
Det sitta jag fick se har jag aldrig sätt i hela mitt liv någon gång mer än på tv. Jag tycker det var coolt. Efter frågade Kalle om det där hade gjort min dag. Snacka om att jag inte har något pokerface.
 
 
Tack iaf för en trevlig resa ! :)
 
Vi kom hem någon gång runt 19.00 på lördag kvällen. Då vart det att ta en dusch och sen skulle vi gå över till ett par kompisar till hjärtat. Så vart där resten av kvällen och snackade skit och kollade på film. Kan ju iaf erkänna att jag råkade somna till där i mitten av filmen. Men som sagt det hade vart en lång dag. Sen kom vi hem runt 01.00 igen och då var det sängen som gällde kan jag lova. :D
 
Idag har vi bara vart hemma och myst. Tagit tid med varandra.!
 
Ni får ha en trevlig kväll.! Det ska jag iaf ha :D
/

Nyköping

2012-11-16 / 17:19:00
Ja nu sitter man här i Nyköping. Har haft mys med hjärtat hela dagen idag men nu på slutet då vi kollade på en film så somnade han i från mig och jag har försökt två gånger nu att få han att vakna. Men han lyckas somna om hela tiden. hehe. Tycker han inte behöver sova mer nu när vi ska börja röra oss till hans mamma och hälsa på :)
A ja tredje gången gillt eller vad säger ni !?
Lika bra att försöka en gång till. Räcker med att han redan har sovit 2,5 h nu.. :D
 
Ha en trevlig helg !
/

Snart så !

2012-11-15 / 18:13:00
Ny duschad och dags att klä på sig lite, sen lär jag ju börja packa oxå. :)
 
Ja det är ju så här att jag åker till den bästa med tåget som går 19.30 i kväll... Så blir bort tills nästa lördag. Mer än en hel vecka i Nyköping med sötnosen är ju inte helt fel :D Längtar såååå!!!!
/

Stämmer

2012-11-14 / 09:09:00
Såg denna bild hos en vän och var bara tvungen att lägga ut den här. Stämmer ju så bra :)
/

Känns bra :)

2012-11-13 / 22:31:00
Idag har jag fixat alla djuren här hemma och sen har jag målat. Så jag har vart med mamma hela dagen :D Sen avslutade vi med att ta en promenad med Greta och Garbo :) riktigt mysigt har det vart.
 
I morgon blir det att åka in till Gävle och vara med bästa Sanna.. Vi ska vara på stan och sen ska vi äta gott innan vi ska avsluta kvällen med att se nya Twilight filmen. Men det blir inte att stanna kvar då jag ska hem för att förbereda inför torsdagen :)
 
Ser verkligen fram i mot resten av denna vecka. Umgås med Sanna och se nya filmen sen klippa mig för att förnya mig lite med en snelugg igen plus sen få vara med hjärtat... :D Kan inte bli bättre!
 
 
/

Ändrat om

2012-11-12 / 16:39:00
Idag har man ändrat om lite.
Flyttade min klippning tills på Torsdag förmiddag bland annat och sen har jag köpt en biljett till Nyköping igen så åker på To kväll. :) Och då kommer det vara ca 2 veckor sen jag såg hjärtat mitt. Är man inte knäpp när det bara är någon dag kvar men ändå känns det som lång tid kvar. hehe.. Men det kanske tillhör det hela :D

Jag är flera gånger så sugen på att lägga upp en bild på honom men vet ej om han skulle gilla det. Det är ju så att han gillar inte att vara med på kort av huvudtaget. Ska väl vara glad över att jag får ha några på min mobil iaf. Fast dom bilderna tog jag ju i smyg. Det var ju inte så att jag frågade innan jag tog dom ;) hahah...
 
Nu ska jag hjälpa mamma att laga mat. Passa på att ta tid med henne nu. Tanken på att vi byter av varandra här hemma verkar det som xD
 
 
/

Fars dag!

2012-11-11 / 21:34:00
Ja idag är det fars dag och då tänkte jag passa på och säga att jag älskar min pappa sååå mycket på grund av att han finns alltid där när man behöver honom. Han stöttar och försöker hjälpa en på alla vis han kan. Han är varm och omtänksam. Ärlig! kanske ibland lite för ärlig men det ligger ju i släkten har jag märkt ;) haha..
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst som är bra med min pappa men då kommer jag få sitta här hela natten.
Min pappa är iaf underbar och det ordet säger mycket. <3
 
 
/

Min kväll

2012-11-10 / 20:09:00
ja det bästa med denna lördags kväll är att jag har trevligt sällskap av 3 st goa hundar när jag nu sitter framför tven och tittar på så mycket bättre. Ett program jag absolut har svårt att missa. :)
Sen sitter jag även och skriver med min Kalle. Tänkte ringa sötnosen sen när programmet är slut. :)
/

Livsnjutare

2012-11-09 / 17:20:00
Fick en order av Sanna att visa bilder på hur jag ser ut nu och hur jag såg ut med snelugg så det är lättare för er att säga vad ni tycker
 
Ca 2 år gammalt kort                                           Jag nu
 
 
 
Sen har jag kommit på mig själv att när jag är ledig då äter jag ofta. Och kan inte påstå att det alltid är nyttiga saker heller.  Det är egentligen inte så konstigt att jag skulle behöva börja träna igen. haha.
Var borta 3 timmar och då har jag hunnit ätit på Subway och även köpt mjukglass. Sen nu sitter jag och äter Tacos och sen har jag köpt två st chokladkakor. Och nu ska jag vara tyst! Annars kommer jag nog försäga mig för mycket. :P haha
 
Fast Tine säger att jag är en Livsnjutare!! ;) Så då måste jag ju tro på henne ;)
/

Vad män egentligen menar

2012-11-08 / 21:14:00
Med andra ord typ ett lexikon  

"Det är en sak som bara killar fattar."
Betyder egentligen: "Det finns inget som helst mönster knutet till detta, och du har inte en chans att försöka förstå det på ett logiskt sätt."

 

"Kan jag hjälpa till med middagen?"
Betyder egentligen: "Varför står den inte på bordet redan?"

 

"Visst." "Javisst, älskling." eller "Ja, min älskling."
Betyder egentligen: Absolut ingenting. Det är en reflexartad svarskommentar.

 

"Det skulle ta för lång tid att förklara."
Betyder egentligen: "Jag har inte en aning om hur det fungerar."

 

"Jag har börjat motionerna på sistone."
Betyder egentligen: "Batterierna i fjärrkontrollen till teven är slut."

 

"Vi kommer att komma försent."
Betyder egentligen: "Nu har jag ett bra skäl för att köra som en vettvilling."

 

"Ta det lite lugnt, älskling, du arbetar för hårt."
Betyder egentligen: "Jag kan inte höra matchen på teven om du ska dammsuga här."

 

"Intressant."
Betyder egentligen: "Pratar du fortfarande?"

 

"Älskling, vi behöver inte en massa saker för att förklara vår kärlek till varandra."
Betyder egentligen: "Jag har glömt vår bröllopsdag igen."

 

"Du förväntar dig för mycket av mig."
Betyder egentligen: "Du vill att jag ska hålla mig vaken."

 

"Det där är ett jobb för en kvinna."
Betyder egentligen: "Det är ett svårt, smutsigt och otacksamt jobb."

 

"Du vet hur dåligt mitt minne är."
Betyder egentligen: "Jag kommer ihåg musiken till Plutonen, adressen till den första tjej jag någonsin kysst och registreringsnumren på samtliga bilar jag ägt, men jag glömde bort din födelsedag."

 

"Asch, ta det lugnt, det är bara ett litet skärsår."
Betyder egentligen: "Jag har skadat en enormt viktig del av min kropp, men jag blöder hellre till döds än att erkänna att det gör ont."

 

"Jag hjälper visst till i hushållet."
Betyder egentligen: "Jag la en smutsig handduk i tvättkorgen i fjol."

 

"Jag har mina skäl till varför jag gör på det här viset."
Betyder egentligen: "Jag hoppas verkligen att jag kommer på de där skälen snart."

 

"Jag kunde inte hitta den."
Betyder egentligen: "Den föll inte ner i mina utsträckta händer, så jag har ingen aning om var den är."

 

"Vad har jag gjort nu då?"
Betyder egentligen: "Vad kom du på mig att göra?"

 

"Du ser jättebra ut."
Betyder egentligen: "Snälla, sluta prova alla dessa kläder. Jag är hungrig!"

 

"Jag har saknat dig."
Betyder egentligen: "Jag kan inte hitta mina sockor, barnen är hungriga och vi har inget toalettpapper."

 

"Jag är inte vilse. Jag vet exakt var vi är."
Betyder egentligen: "Jag är vilse. Jag har ingen aning om var vi är, och ingen kommer någonsin att se oss i livet igen."

 

"Vi delar på hushållsjobbet."
Betyder egentligen: "Jag smutsar ner, hon städar upp."

 

"Jag behöver inte läsa instruktionsboken."
Betyder egentligen: "Jag behöver inte en bok för att strula till det här ordentligt."

/

Funderat

2012-11-08 / 15:26:00
Nu är det snart dags att klippa sig igen. Och jag vet inte om jag ska behålla samma frisyr eller om jag ska klippa snelugg igen. Hmm svårt. Vad tycker ni ?
/

Hårig kille ;)

2012-11-07 / 20:35:22
Ja då är man hemma själv. Mamma och pappa har åkt till London och lillebror har åkt till Julia. Snacka om att lämna allt så jag inte kan bli uttråkad ;) Just nu sitter jag i soffan och myser med Lasse.
Hårig kille men va fan han får väl duga nu när hjärtat inte kan vara hos mig ;) Man får väl inte vara såååå kräsen. :D hehe..

Snart om 25 min ska jag kolla på Twilight filmen som går på kanal 5. Lär ju kolla igenom alla nu när jag ska se sista filmen den 14 november på bio premiären med Sanna. :)
 
Om ca 2 veckor får jag iaf reda på om min älskade Greta är med valpar. Men jag tycker hon har blivit lite större men det kan ju oxå bara vara något jag har fått för mig. Men man kan ju alltid hoppas :D
 
/

Hemma igen

2012-11-06 / 19:37:29
Ja då var man hemma igen. På ett sätt är det skönt på ett sätt så ville jag inte åka hem. Har iaf haft en underbar vecka i Nyköping. Och hoppas på att det inte går allt för lång tid tills vi kan ses igen. :)
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Vart med mamma och hundarna lite och sen så har jag faktiskt tagit i kapp dom serieavsnitten som jag har missat när jag var borta.
 
Det känns så konstigt men jag känner mig ensam just nu. Skulle verkligen inte göra något om den bästa kunde ligga här next to me. Har väl blivit för bekväm antar jag eller så lämnade jag kvar mitt hjärta när jag åkte ;)
 
/

En Chans Till

2012-11-05 / 18:35:51
Ja ska vi ge denna blogg en chans till då.! :)
 
Lite kort om vad jag har gjort sen jag slutade blogga.
sen 2 maj har jag typ bara jobbar och sovit fram tills ca 2 veckor sen. Jobbade på Tierp arena och stor trivdes lär jag ju erkänna :) Men nu är det ju vinter där så finns inte så mycket att göra. Så nu tänkte jag lägga min tid med att ta körkortet. Har även köpt en bil. Smart där att köpa bilen före jag tagit kortet ;) hehe.. 
 
I tisdags förre veckan åkte jag till Nyköping och är här fortfarande men åker hem i morgon. Skönt att få komma iväg lite så där och tycker det är en trevlig stad. Sen bor ju den BÄSTA här så då kan man inte låta bli heller ;)
I Lördags så var jag in till Stockholm på eftermiddagen och fixade mig inför en halloween fest som vi skulle gå på. Så vi för festade på ett hotellrum och sen drog vi i väg till ett annat hotell som hade själva festen. Var en riktigt rolig kväll/natt kan jag lova. Och sen har jag ju den snällaste goaste bästa som var så villig att han ville komma och hämta upp mig där på natten. :D
 
Bilder från den kvällen finns på min fb. :)
 
Just nu så sitter jag och bloggar som ni kanske märker och lyssnar på musik. Snart så tänkte jag bråka lite på den bästa att vi lär fixa något att äta. Sandra börjar ju bli hungrig ;) hehe...
 
 
 
 
/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se