Eclipse

2010-06-30 / 11:51:10
Nu är den äntligen här !! :) Jobbigt att vänta ca 1 år på den nya när man älskar denna film serie. ;) Och vilken tur jag hade då att min kära vän Pauline fixa biljetterna och ville bjuda mig :D Men jag får väl bjuda igen med fika före filmen så. Ser verkligen fram i mot i kväll kan jag lova. <3

Trailer


/

Fredrik 24 år.

2010-06-28 / 14:04:46
Idag fyller han 24 som ni kanske märkte. Men Fredrik är inte som alla andra. Han hade sin födelsedags fest i vintras reda. och han tänkte även ha en till nu sen kanske ;) Men han gjorde detta just för att se om folk skulle reagera och inte tänkte på när han egentligen fyller. Haha.

Men ett stort GRATTIS gubben!! <3



/

Midsommar

2010-06-26 / 11:04:26
I Torsdag var vi iväg och firade mormor på hennes 72 års dag nere i stugen. Vi tog även med oss Garbo och Greta. Alltså mammas och min hund valp. Dom var lite osäker när dte gällde vattnet men Greta var iaf i med fötterna mera än vad Garbo va. :)
I gårdagen började så att jag följde med mamma in till Gävle för att handla mat. Sen Fick jag Richard på besök i några timmar. :) Det var riktgit trevligt.
På kvällen grillade vi och då hade vi även dom från Polen här och farmor och farfar kom oxå. Även pillan och peter kom förbi. Det var roligt att sitta och lyssna å titta på alla när dom vart berusade. Själv så var jag nykter. Var så trött och ville spara tills i dag då jag ska på lövsta dansen :)
Och det ser ut som att jag får Sanna, Richard och Fredrik kanske kommer med sin kompis Robin. :) Det ser jag verkligen fram i mot :)

Valparna









/

The Baseballs

2010-06-18 / 11:35:34
I går var jag, mamma, pappa, Tessan och Fredrik på The Baseballs i Uppsala på Katalin. Fan vad bra dom var. Garanterat att dom är gjorda för att spela live. :)
Alltså gillar man sån musik så måste man gå och se dom. Jag ska iaf se dom igen har jag redan bestämt :)

Var lite roligt oxå på grund av att en av killarna flörtade med mamma 3 gånger när han sjung x) Sen en annan av dom flörtade med mig. Man kunde ju inte hålla sig för skratt för att man blev ju lite nervös måste jag väl säga. hihi. Men det är ju själva stämningen som gör att man blir det.

Tänkte inte lägga ut så många bilder här på bloggen men vill ni ser fler så får ni gå in på facebook.















/

Film

2010-06-15 / 22:57:24
Kan inte förstå hur mycket jag älskar att se på film. Jag vill verkligen se allt nytt eller filmer jag inte hunnit med att se. Och så har jag var från när jag var liten. Kommer nog aldrig växa bort. :)

Idag har jag iaf sätt en film och den heter Solomon Kane. Det filmen på minner om Van Helsing kan man säga. Den var helt okej. Se värd. Sen får man väl avgöra själv. Alla tycker ju alltid olika. :)

Trailer på den iaf.



Nu blir det nog iaf att se en sist film innan man ska sova för natten. :) Men frågan är bara vilken jag ska välja. hihi. Jag och mitt beslut ångest ;)

Godnatt på er!!
/

Grace

2010-06-14 / 14:57:40
Är inte detta kärlek ?! ;)

/

Smörgåstårta

2010-06-13 / 20:52:32
Idag blev det att göra smörgåstårta på grund av att pappa var lite stor i orden på jobbet om hur goda mina smörgåstårtor är. Så då vart det att jag var tvugen att bevisa detta. ;) hihi.
Men vad gör det, de är ju bara roligt! :)





/

Lillebror har tagit studenten

2010-06-08 / 18:31:01
Nu har jag vart riktigt dålig på att blogg igen. Men har haft fullt upp med jobb. Iaf så har jag jobbat i örbyhus alla dagar förutom fredag och lördag. I fredags tog lillebror studenten så det vart student firadande hela dagen och jag gjorde 6 st tårtor och även hjälpte mamma med maten. :) Sen på kvällen så drog jag med syster ut i Gävle. Vi hade riktgit roligt. Och det var den ända kvällen jag skulle ha tid att göra något med henne. För hon var bara hemma i 4 dagar. Och på lördagen så jobbade jag hela dagen och in på midnatt i lövstabruks herrgård. Serverade på ett bröllop. Så man kom ju inte i säng förs kl 02.00 där på natten och sen gick man upp kl 07.00 på morgonen för att sedan åka och jobba i Örbyhus igen.
Så nu kanske ni har förstått varför jag inte har bloggat något när jag har vart hemma. Har inte haft någon ork alls. Man har nästan bara sovit. :)

Men iaf några bilder från Andreas student.

Jag och Tessan


Farfar, pappa och sen även mormor som är på väg ut ur bilden.



Tessan, jag och Madde min syster


Syskonen Jakobsson


Andras och Niklas. Dom här två har hängt ihop sen dagis. Och gått i samma klass upp till denna dag.


Och här avslutar man fint med en grädd tårta. Alla 6st ser lika ut. Så då behöver man ju inte lägga ut bild på alla ;)
/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se