2011-09-28

2011-09-28 / 11:24:15
Nu har jag döpt min förkylning
Förkylning XL (Extra allt)

Har vart liggandes sen i söndags och knarkat massa mediciner. Men känner mig fortfarande inte bättre. Känns som att jag står still. Och det värsta är oxå att jag känner när tabletterna slutar värka så jag måste gå och ta nya. Jävla feber alltså. Sen löste jag ju det hela med att vakna på nätterna och frysa på grund av febern med två stora täcken. Men nu vaknar jag av hostan i stället.
Men det jobbigaste är att äta om jag ska vara ärlig :P hehe.. Tänk att man har ont i halsen sen täppt i näsan och ska äta. Det är lite svårt att andas då. hehe. Så det tar tid när jag ska äta kan jag lova. hehe.. Och så har mamma oxå.

Vad ska jag göra det är bara att skratta åt skiten. Kan ju inte bara tycka synd om mig själv. Inte fan blir det bättre då eller..
Hoppas ni andra har bättre tur än mig..!

/

2011-09-26

2011-09-26 / 09:30:48
Tänkte lägga ut lite bilder från lördagens utegång.
Men visste jag att jag skulle bli så här sjuk så hade jag aldrig gått ut. Det började redan i fredags att jag fick ont i halsen och det var inte bättre i lördags. Så jag bestämde att ta det lugnt men gå ut iaf. Sen i går så vaknade jag med feber, ont i halsen, snuva, huvudvärk och hosta. I natt har jag nästan inte sovit alls för att jag har vart så dålig med feber och till och med hostat så jag har spytt. Känns inge roligt alls. :(

A ja nu ska vi inte vara deprimerade så titta på lite roliga bilder från i lördags. :)



/

2011-09-24

2011-09-24 / 09:59:26
Igår fick vi vår barndomskompis Johan Green på besök. Det tog 5 år innan man fick se han igen :D hahah. Bättre sent en aldrig är det väl man brukar säga. :)

Bilder på oss för 5 år sen.

Johan, Jag, Lillebror och Johans lillebror Erik


Lillebror och Johan


Lillebror och Johan

Bilder från denna helg får ni se i morgon. För i kväll kör vi på utgång i Uppsala. :)

/

2011-09-22

2011-09-22 / 10:14:05
Nu har jag äntligen köpt en OnePiece. Har kollar på dom länge och nu gjorde jag mig råd med det plus att jag hittade en som jag ville ha.. :P Slutade med att Mamma köpte en också. Sen sa vi till syster att hon fick välja en i födelsedagspresent. Hon fyller 23 år nu 2 oktober.

Just nu sitter jag och dricker te som vanligt ;) Det till hör min morgon att kolla av e-post och dricka te. hehe.
Sen blir att att börja fixa och dona lite hemma inför i morgon när Johan kommer. Han anländer kl 15.55 till Tierp med tåg.
Sen senare idag så där runt 14.00 tiden kommer Alex och då hade han tänkt att vi skulle åka och shoppa lite. Och sen snackade han lite om att kanske ta en bio när vi ändå var i stan. Så får det hur denna dag blir. Men lite saker behöver jag handla iaf. Sen får jag väl försöka vara ett bra smakråd till honom. :P

OnePiece New Marius Navy/White/Red

OnePiece is a unique lifestyle leisurewear, all about the chill out. OnePiece is a loose fit jumpsuit produced from the highest quality cotton—silky soft, and an absolute dream to wear. Jump in your OnePiece after work, while studying or recovering from a hangover. This is the ultimate garment for all lazy days.
/

2011-09-21

2011-09-21 / 09:07:08
Nu har jag vart dålig igen på att skriva. Men har haft fullt upp med jobb och massa annat. Nu är jag iaf ledig veckan ut. Provade på att ha sov morgon i morse men det gick inte så bra. Vaknar klarvaken 10 min senare än vad jag brukar gå upp.. Jipppi!!! Det var den sovmorgonen det ;) hehehe

Nu sitter jag och dricker te med mamma och snackar. Sen idag blir det att fixa och dona här hemma och sen ska jag  även ta en liten sväng till Tierp..  Annars tänkte jag bara ta det lugnt. Kanske baka en kaka vem vet. :P

På Fredag får vi besök av Johan Green. En barndomskompis som kommer från Grums (Karlstad). Har inte sätt han på 5 år så det kommer bli jätte roligt. Längtar! :D



/

2011-09-15

2011-09-15 / 10:58:09
Igår kväll var vi ett gäng som åkte in till Gävle för att äta på Church Street Saloon.
Gänget bestod av : jag, Tessan, Mossi, Caroline, Sanna och Örjan.
Dom har verkligen grym mat. Sen så provade jag på att ta någon av deras drinkar. Det slutade med att vi alla hade olika drinkar av alla det slag. Och smakade av varandras.
Men den jag tyckte bäst om var Blue bonnet.
Tack för en trevlig kväll!!! :D


Hur god som helst. Den ska jag dricka fler gånger. :D



Glöm inte att man lär trycka på bilderna för att få se dom större. :)



/

2011-09-14

2011-09-14 / 11:13:08
Idag är jag ledig. Men känner mig inte på topp. Lär fan ta tag i att köpa skor att jobba i. Har lånat mammas dom här dagarna men dom är lite för små så jag har lyckats med att få skavsår. Och jag hatar det..!!! Så nu blir det att vila fötterna tills jag börjar jobba på fredag igen och då kör jag från 10 till 20.

Snart får jag besök av min underbaraste och älskade TT. Vi ska mysa och snacka skit hela dagen.


Sen på kvällen kanske vi ska dra in till Gävle med Mossi för att gå och äta på Church Street Saloon. :)  Åååh jag blir bara hungrig av att tänka på det. Sååå underbar mat dom har där. :D Mummsigt!!!

http://www.churchstreetsaloon.se/index1.html
/

2011-09-13

2011-09-13 / 09:11:25
Nu har jag vart slarvig på att blogga igen. Men har inte riktgit haft tid för det.

I lördags var jag iaf iväg och åt vatten skalbaggar i skutskär med familjen.. Alltså skärftskiva ;D haha..

Hade gärna lagt ut mer bilder men det kråglar igen med det och jag har inte tiden att sitta och vänta. Ska snart iväg och jobba 10 - 22. Så ha en trevlig dag. :)

/

2011-09-08

2011-09-08 / 17:54:09
När män var bebisar,
älskade dom att springa omkring nakna,
ligga naken på rygg och leka med snorren,
gurglande och rapande med en flaska i handen.
Det är fan inte mycket som har ändrat sig... ;)

/

2011-09-05

2011-09-04 / 22:20:11
Lördag till söndag var jag, Sanna och Greta till Sikhjälma. Så underbart det var att vara där. Har inte vart i vår sommarstuga så mycket i år.
Var en skön helg med god mat, sällskapsspel, Fint besök av Klas och hans tjej i några timmar, fest med stockholmskillar och en hel del prat + hälsade på Sannas farmor och farfar.

Greta and me <3





Sanna satt egentligen där Greta ligger på bilden. Jag hade råkat somnat framför filmen och Sanna skulle gå och hämta något. Och då Passade Greta på att krypa upp och lägga sig där hos mig. :) Såå sött!! <3
/

2011-09-02

2011-09-02 / 23:20:03
Ikväll har vart och besökt Fredrik och Alexandra och träffats deras nyfödda son. Så jävla söt. Det där har ni verkligen gjort bra..! :D hehe. Ville ta med han hem. ;) Gav honom iaf en snuttefilt/gosedjur. Den ser ni på ena bilden. Någon blandning så där. Vet ej vad man ska kalla den.

Mio Holger Andersson
(För er som inte vet så lär man tycka på bilderna för att få se dom större)

Tant Sandra kommer skämma bort dig ;)
Snacka om att man låter gammal när man blir kallad tant :P


I morgon bitti kommer Sanna till och vi ska fixa och dona lite och sen drar vi ut till Sikhjälma (min sommarstuga). Blir där tills på söndag.. Mys.!! :) Tänkte även ta med mig Greta.


Okej denna bild är gammal. Men vi har ingen bra ny på oss två tillsammans. Sen så tycker jag denna bild är jätte söt :D <3
/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se