Kinky Party!!

2010-08-29 / 18:24:36
Igår var jag med Tessan in till gävle för att vi skulle festa med en gammal klass kompis till henne och hans kompisar.
Kom in till Gävle vid ca 17.40. Då blev vi hämtade av Johan och David. Vi åkte hem till Johan och började dricka lite där.






Sen drog vi mot Andersberg för att gå på förfest. Dom på förfesten tog kinky på allvar och hade klätt ut sig. Älskar när folk vågar bjuda på sig själv. Robert var expert på det. Han kommer från Australien så det blev att prata engelska hela kvällen. :)

Slutar alltid med att vi inte har några ögon. ;)

Robert

 

Utgången mot Nivå/Monsters var skit rolig. 50/50 av alla som var där hade klätt ut sig. Sen mitt i det hela så vart det strippning kan man säga. Hehe.





























Fler bilder finns. Men orkar inte ladda upp alla :D hehe
/

A Perfekt Day

2010-08-26 / 23:20:07
Idag åkte jag till Uppsala för att träffa mina underbara vänner Pauline Ekstam & Josefine Wiggh. :)

Vi lunchade på Cupido.


Paulines Sallad

-.
Jag tog bara en räkmacka. Men det var otroligt gott :)


Josefines sallad. Men hon han börja äta innan jag tog kort ;)


Jag och Josefine


Snackade mycket skit och skrattade. Som det alltid brukar bli med dessa två. Man har aldrig tråkit kan man ju säga.
Efter vi hade ätit så gick vi och shoppade lite. Sen hamnade vi på Waynes för att ta kaffe. Josefine köpte Chai is som jag var tvungen att smaka på. Den kan man nog lätt bli beroende av kan jag lova. Pauline tog iaf en Smoothie och jag en vanlig kaffe latte.






Pauline

Undertiden vi fikade så fick Pauline för sig att vi kunde ju avsluta kvällen med att ta en bio. Vi alla 3 ville ju se Vampyrer suger.
Den kanske inte var värdens bästa film men den var ändå rolig att se. En film man lär se iaf en gång tycker jag. :)






Tack för en underbar dag tjejer! <3


/

Livet

2010-08-25 / 23:32:40
Livet handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med, utan att hitta den man vill vakna upp tillsammans med. Det handlar heller inte om vem man vill leva livet tillsammans med, utan att hitta den man inte kan leva utan. För i världen är du bara någon, men för någon är just DU ...hela världen.






/

;)

2010-08-25 / 22:07:56
Det stora beskymret var att ta reda på när männen tänker som bäst. Eftermånga år av forskning så har man äntligen kommit fram till hur det igentligen ligger till. Alla resultat visar på att männen tänker absolut bäst när dom har samlag. Hur kommer det sig då undrar man???

............Enkelt, då är ju kabeln kopplad till.......... huvuddatorn...!
/

WALL-E

2010-08-24 / 19:13:20

Tror jag har vart lite efter när det gäller att se filmen WALL-E. Men dom som har sätt den kanske kan hålla med om att han är ju skit söt :D Jag gillade iaf starkt denna film. Bra budskap :)

För dom som inte vet vad det är för film så kommer en beskrivning här och sen även en trailer. :)

När människan lämnade jorden glömde man att stänga av den sista roboten. Efter att ha utfört sitt uppdrag i hundratals år, nämligen att samla in och förpacka skrot, upptäcker WALL-E något större i livet: EVE. Robotsonden EVE har skickats ut av mänskligheten för att söka bevis för en säker återkomst till hemplaneten, och när hon hittar det hon sökt återvänder hon genast till sin uppdragsgivare. Efter henne följer WALL-E, på ett oväntat äventyr genom världsrymden.





Och måste ju lägga upp lite bilder också :)










/

Mys kväll i uppsala

2010-08-21 / 10:34:00
Igår var jag hos Daniel och Sofie. Vi Spelade kort, snackade skit, lyssna på musik åt gott och sen gick vi på bio :)
Vi såg Knight and day. Den måste man se. :)
Tänkt inte skriva så mycket mer. Ska äta frukost nu iaf och sen dra hem. Senare i kväll blir det vidare mot Gävle ser det ut som. :)


Daniel


Sofie ville inte vara med på kort ;)


Lite roligt när det var stora KORT vi spelade med ;)


MUMS!!


/

TT <3

2010-08-19 / 20:45:10
Nu sitter man i soffan hemma på övervåningen med min TT. Ni som inte är med på vem TT är så är det en förkortning på Tant Tessan. Hehe. Fast hon är ju bara 24 år ;) Alltid kul att mysa med henne. Plus att vi ska sova ihop inatt ;) grr!!

I morgon ska jag in till Uppsala och hälsa på min kära vän Daniel Gren. VI har växt upp tillsammans och vi är som syskon. Ska bli riktigt roligt. Vi tänkte kanske gå på bio oxå. Får se vad som händer. Men blir kvar där över natten iaf. Lika bra när jag kan åka med han tillbaka hem när han ska hälsa på sin bror och far som bor granne med mig. :)

Sen ser det även ut att det blir Gävle på lördagen för mig. Filmkväll!! inte helt fel. :) Men får väl skriva mer sen när jag vet hur det ser ut närmare på..

Trevlig helg !! :D

/

Helgen

2010-08-17 / 00:27:50

Denna helg har man gjort rätt mycket. I Fredags så var det 60 års fest. Alltså 3 stycken av mina vänner fyllde 20 år så dom hade fest ihop :)
I Lördags så bjöd mamma och pappa äver Kristin och Anders på grillning. På samma gång fick vi veta att dom hade gift sig så middagen skulle bli deras bröllopsmiddag kan man säga :P Och då var jag bara tvugen att baka tårta. Dom kan ju inte gifta sig utan tårta heller :O hehe.
Sen efter grillningen körde lillebror mig och syster till Gävle för att vi skulle på inflyttningsfest hos våran släkting Martin Hallmo. :)
I söndags (
alltså igår) Så tog vi det rätt lugnt. Vi hyrde film hela familjen plus att andreas nya ragg som heter Julia var med och kollade. De är en mysig tjej kan jag ju lova. Sen kom även Richard förbi en stund för att säga hej då innan han skulle dra tillbaka hem för att jobba.

Idag har jag iaf inte gjort så mycket heller tycker jag. Inte mer än det vanliga iaf. :P

Anders & Kristin


Lördagens Outfit


Ju mer jag dricker ju mindre ögon får jag på bilderna
;)

/

Middag

2010-08-12 / 22:15:21
Igår var vi bort bjudna på middag. Vi var utanför gävle i ett hus som var mer än 100 år gammalt. Huset har vart ett rikemans hus. Det fanns till och med en speciell trappa för pigor men den har jag inte tagit kort på. Men lite blandat har jag iaf fått upp här på bloggen :)
Men jag tycker iaf att det är lite coolt med gamla hus så där. Det är till och med orgenal fönstrena fick jag veta. ;)




Farfar & farmor


Tennisbana














Förrätten


Sallad till maten.

Sen jag mitt smartskaft vart så inne i den goda maten så jag glömde ta kort på den. haha x)











Farmor & jag :)


Farfar & Farmor





/

Skor

2010-08-09 / 13:44:04
Igår var jag mamma och syster och köpte nya skor. Jag var ute efter nya ballerinaskor. För mina har verkligen gjort sitt. Jag hittade två stycken skitsköna. Sen så fynda jag lite med att köpa ett par finskor som jag bara vart kär i. Sen köpte jag även ett par lätta bekväma skor som är perfekt sen när det börjar bli lite kallare igen.














Älskar mina rosa skor ;)
/

<3

2010-08-08 / 22:03:44
Nu är syster hemma. känns så skönt och roligt. Nu har man mycket att ta igen. <3



Sen har vi även det rätt jobbigt. Morfar hamnade på sjukhuset igår och det är ju rätt jobbigt. Vi var där idag och hälsa på honom och jag har aldrig sätt min morfar så svag förut. Sen vart han ju även ledsen och det gjorde det ju inte lättare. Hoppas på det bästa. <3
Får veta mer i morgon hur det ser ut för han. ÄLSKAR HONOM SÅÅÅ !!!!

/

Gäster

2010-08-04 / 20:53:57
Idag har vi haft Carina, Thomas och deras dotter Alice. Carina och mamma har gått i skola ihop från förskolan till studenten och har även kontakt och träffas än i dag. Hur ofta är det så. Bara roligt tycker jag. :)
Vi grillade, åt rabarber och jordgubbspaj med glass till efterrätt. Kunde inte bli godare ;)

En liten bild på lilla söta Alice :)

/

Lollo & Tobias bröllop.

2010-08-01 / 11:11:51

Tobias bror, Prästen, Tobias och Lollo




Fler bilder finns på facebook.
/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se