Ullared

2010-05-27 / 11:07:52
NU har jag fått en ny hundvalp. Hon heter Grace och har rött halsband på valp korten och är även Fawn (Gul). Tänkte bara lägga ut 3st bilder idag och det är hon som är med på alla. :)

I kväll så blir det att leka med Pimpen och hans kompis. Vi ska nog kolla på film ser det ut som och sncka lite skit. :)

Sen tidigt i morgon ska man dra iväg till Ullared med mamma, Tessan och Pillan. Kommer hem runt klockan 23.00 på lördag. Så Hoppas på att man hittar mycket med snyggt då ;) hoppas ni är avis ;) hihi




Greta, Grace och Garbo

Garbo är mammas hund :)


Gloria, Gigolo, Grace och Garbo
/

Rollerblades

2010-05-20 / 22:22:13
Igår vart det ändrade planer på grund av att mormor och morfar kom och hälsa på.
Så idag har man först vart på marknaden hela dagen först med Tessans mormor och sedan med min mamma och micke. Sen efter åkte vi hem till mig och grilla lite och hade det trevligt och efter så drog vi ut och åkte rollerblades. Det var skit roligt och det ska vi göra om :) Kanske ha lite picknik på samma gång. hihi. Mona tyckte iaf att det var roligt. Hon älskar att springa dessutom.


Micke och Tessan


Tessan och Mona. (Mona stannar framför Tessan, tunnel är det ända som gäller.) ;)


Jag och Mona


Mona


Micke och Tessan

Sen ska jag även lägga ut lite bilder på valparna. Valparna är nu ca 4,5 V. Och vill man ser fler bilder så kan man kolla in på www.tojtas.se och sedan klicka vidare in på bloggen. :)









/

R.I.P

2010-05-19 / 14:45:40
Nu har man vart riktigt dålig på att blogg igen. Men grunden i det hela är ju att det har hänt massa tråkiga saker så jag har inte haft humör för det. Bland annat så har min älskade Pandora gått bort. Det känns verkligen tomt utan henne hemma för oss alla. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta.
Men ska iaf försöka bli bättre på att blogg igen.
Just nu har Tessan kommit hem igen. Efter att hon har vart en stor del i Tierp dom senaste veckorna. Det har vart så för att hennes farfar gick bort. Det är verkligen tråkigt. :( Sen har hon väl även "dejtat" lite skulle väl jag på stå. Men nu lär hon bara erkänna det själv ;) Men snart så !! hihi.
Vi tänkte iaf dra ut och åka rollblades med Mona snart. Hon behöver komma ut och röra sig lite. Och hon älskar ju att springa (Mona = en hund på 2 år).

Nu tänkte jag inte skriva så mycket mer. Men tänkte lägga ut lite nya bilder på valparna i morgon :)
Bye!!

R.I.P Pandora <3

/

3 veckor

2010-05-10 / 10:50:50
Valparna växer och växer. NU springer dom även runt och ska försöka leka. :) Nu är det bara en vecka kvar tills man kan få komma och kolla på dom.































/

20 års kalas

2010-05-08 / 11:54:24
Igår var jag och Tessan i Karlholm på Jocke Wallin 20 års fest. Träffade många vänner som jag inte har sätt på så många år. Så det var ju riktigt roligt. :)
Har tyvär inte några kort från själva festen på grund av att min kamera är trasig. Men lånade mammas när vi var hemma innan vi skulle åka. :)
Tänker inte skriva så mycket mer nu för jag känner att huvudet inte funkar som det ska just nu. Blir så när man bara har sovit ca 4 timmar. Och det skulle ju inte förvåna mig alls att detta inlägg kommer se förjävligt ut. Då syftar jag på mina meningar och stavning ;)

Lite ego bilder på mig och Tessan




Kan ju inte påstå att vi var nyktra.








Och mamma kunde inte låta bli att sätta sina fingrar så där ;)
/

Lillebror 19 år

2010-05-06 / 21:05:09
Idag har man bakat tårtor på grund av att lillebror finns ;) Dom vart riktigt goda så klart!! ;) Hela släkten var här hemma plus att Big Sis kom hem en stund på kvällen. Trevlig överraskning. Hon är här i Sweden en liten stund med jobbet och hade bara tid nu i kväll att träffas. Men hon kommer tillbaka sen om en månad då när lillebror tar studenten. :) Tyvärr så fick jag ingen bild på henne. Hon tycker om att undvika kameran.


Smörgåstårtor


hallon- och jordgubbstårta


Mamma, Lillebror och morfar


Morfar, farmor och mormor



Paulina, farfar, jag och mamma.


Älskar Lillebrors min här. ;)
/

Faster Anna 41 år

2010-05-03 / 12:26:42
Igår kväll var vi till Gävle hos farmor och farfar för att fira faster som fyller år. Vi köpte med en blomma till henne och sen fikade vi :) Det var riktigt trevligt. Och vem älskar inte smörgåstårta ;)



/

Valborgs helgen.

2010-05-02 / 17:20:20
Fredagen började man dricka vid 5 tiden i Uppsala i parken vid ekonomikum. Var där med Josefin och hennes vänner. Pauline och hennes kille var även med ett tag men drog typ efter en timme. Sen så hörde Kalle (Knazen) av sig till mig och vi skulle träffas. Han gick och leta på mig bland alla folk där :P Lite kul sätt han hitta mig på bara.

I telefon med Knazen.

Kalle : Jag är mellan scenen och korv stället nu.

Sandra : Okej jag går mot korv stället för att kolla efter dig..

Kalle :
Sandra kan du gå bakåt?

Sandra : Ööö okej.

Kalle :
Hahah, jag råka se en tjej med skit snygga kläder som jag var tvugen att kolla in. Och sen rätt var det var såg jag att hon pratat i telefon. Och därför var jag tvugen att kolla om det var du. Och det var det !!! ;)


Typ på det viset gick det till. x)
Sen efter så drog vi med kalle på fest nära stationen. Och där vart vi kvar ett bra tag. Sen gick vi ut på stan åt lite mm. Sen tänker jag inte berätta mer :) Jag var ju iaf så klart dum och glömde min kamera. Så fick några bilder från en vänn iaf :) Men kan inte påstå att det är bra bilder x) hahaha


Jag, Kalle och Josefin




Jag och sen en kompis till kalle som hoppa in i bilden.

Hade riktigt trevligt, tack för den kvällen/natten tjejer samt pojkar. :)


I Lördags var jag på bio. Såg filmen En galen natt. Den var helt klart se värd. Lagom rolig och inte så till gjord humor måste jag ju säga. Men jag trodde den skulle ha vart bättre än så.
Om filmen:
Phil och Clara Foster lever ett tryggt, lugnt liv i förorten. För att inte fastna i rutiner går de ut på dejt varje torsdag. Men en helt vanlig torsdagkväll vänds deras tillvaro uppochner då de misstas för gangsters och tvingas fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma…



Sen vill jag även passa på och visa bilder på hur stora valparna har blivit nu. Dom är ca 2 veckor och tiden går fort och de små växer så att man ser det varje morgon! De har nu öppnat ögonen och ser ut som små nallebjörnar :) Trångt har det börjat blivit vid maten.





































/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se