Tattoo

2010-09-29 / 19:34:26
Nu har man vart hos grannarna för att göra Tessan sällskap när hon skulle göra sin första Tattoo.. Det var jag som hittade mönstret på internet och tyckte hon skulle göra den. Hade jag själv haft fiskarna som stjärntecken så hade jag lätt gjort den.
Den vart iaf skit snygg. :D


Tessan och Johan

/

Fransk bulldog

2010-09-28 / 23:24:35
I kväll var jag, mamma och Pillan hos Ingrid som är Boxer och Fransk bulldog uppfödare. Hon hade just nu 3 st fraller valpar på 5 veckor. Såå gosiga :D

Det är här jag mår bra. Paradiset !!! :D

/

Snart så

2010-09-28 / 11:42:37
På torsdag morgon drar jag till Bigsis på Malta. Så idag blir det att handla lite med mamma. Passa på att handla något som man kan ha på flyget att äta. Sen lär jag väl se till att börja packa lite.
I morgon så har jag lovat att följa med Tessan när hon ska göra en tattoo hos mina grannar. Jag lär ju vänta med min på grund av att det inte är så bra att göra den före Malta.

Längtar tills på TORSDAG. Ska bli så skönt att komma iväg en stund. :D


Malta. Mamma tog bilden när hon var där för en vecka sen.
/

my life from the past

2010-09-27 / 22:37:40
Ibland vill man verkligen att allt ska bli så rätt spela roll vad det handlar om. Men ändå misslyckas man som alltid. Fast man inte anstränger sig och bara är sig själv. Och det borde väl räcka egentligen?? eller har jag fel?

Mitt liv har känns som ett ända stor misstag en längre stund. Början var väl min uppväxt. Blev mobbad från förskolan till 6an typ kan man säga. Vill inte ens åka till skolan. Plus att jag kämpade så hårt med min dyslexi. Pappa och mamma kämpade för mig att få hjälp i skolan men dom vägrade ge mig den tills jag fick i 4an eller vad det var. Och före det fick jag göra massa tester för att få det bevisat att jag hade dyslexi. Och dom fick pappa fixa själv för att skolan vägrade. Men sen när vi hade fått det på papper så skulla skolan göra sina egna tester på det hela. Men dom satt pappa slut på när jag frågade honom om jag var sjuk!? Då gick pappas hjärta i tusen bitar. Så ville inte han att hans dotter skulle känna och tro.

Sen började jag 7 till 9 och dom skolåren var bättre för mig. Men jag kämpade och det kändes så skönt att jag klarade av det.

Sen träffade jag mitt X när jag gick första ring. Och då förstörde han mitt liv. Förstår inte att jag var så dum att jag stannade kvar i 2,5 år. Man blir så dum och bilnd när man får känslor för någon. Det jag upplevde då är svårt att beskriva hur det kändes för mig. Men jag har lätt för att berätta vad han gjorde. Men mina egna känslor som jag kände då det hände är så mycket svårare att berätta. Och vill nog inte berätta exakt vad han gjorde heller. Men ett ord kan jag säga som beskriver mycket av det han gjorde. Det ordet är misshandel psykiskt som fysiskt. Han lämnade så många sår som inte läker så fort. Och det är dom psykiska. Och det är bland annat.
* Att våga lita.
* våga känna något för någon annan igen.
* Sluta vara rädd för att bli sårad igen.
* Våga släppa in någon.
Sen kan jag även bli rädd när någon bara ska klappa min kind eller så.

Sen lyckades jag som sagt lämna honom och det var ca för 1 år sen. Och då efter så hamnda jag på sjukhus och det var den 27 nov 09. Då trodde dom inte att jag skulle klara livet den natten. Jag hade verkligen en skydds ängel med mig. Och det är tack vare min underbara Tessan som gjorde att jag ens åkte till sjukhuset. Om hon inte hade fått mig att åka dit hadde jag inte vart här idag. Jag fick lungembolie. Blodproppar i lungorna av p-piller. Mitt hjärta vart förstorat på höger sida och hade 160 i vilopuls. Det var tack vare det som gjorde att jag höll på att dö. Låg på hjärtintensiven i 1 vecka. Pappa var med mig hela tiden och sov kvar hos mig. Han vägrade lämna min sida. Mamma, Tessan och lillebror kom och hälsa på mig varje dag. Alla kunde ju inte stanna kvar. Stora syster höll på att gå in i väggen på Malta när hon fick höra. Hon sov inte på flera dygn. Och hon kände sig så hjälplös att hon inget kunde göra. Svårt för henne att åka hem oxå. Men det var hon nära på att göra.
När man låg där märkte man verkligen vilka som bryr sig om en. Telefonen ringde mycket av nära och kära. Bara familjen fick ju komma och hälsa på när det är intensiv. Farmor sa till och med att hon vägrade fira jul om jag ja ni förstår. Det var iaf mycket jobbigt för många när jag hamnade där. För fler än vad jag trodde till och med.
Så fort jag kom till en vanlig avdelning så fick jag besök. Dom böt av varandra.
Förstår inte än idag vad jag verkligen exakt har vart med om. Svårt att förstå att man har var så nära döden.

Ni som fanns där för mig och verkligen visa att jag betyder något för er ni är verkligen guld värda. Sånna som er tar man hand om och plaserar i ens hjärta. Om man inte gör det så är man verkligen dum.
Nu känns det iaf som att jag inte kan komma längre ner än vad jag var. Nu borde det bara kunna bli bättre. Och jag har faktist sätt många ljusa stunder. Och det är oxå tack vare er underbara. Ni vet exakt vilka ni är.  Älskar er så <3

Detta inlägg kanske inte var det gladaste. Men jag behövde verkligen skriva av mig lite. Det känns så mycket skönare efter. Och jag skriver i stället på grund av att jag har så svårt att berätta med ord vad jag känner om allt som hänt mig. Kan inte förklara det bättre än Sanna.
"Lätt för att prata om vad hon har vart med om. Men skit svårt att prata om vad hon just kände när hon var med om det."

Allt jag har vart med om har verkligen format mitt liv till den jag är idag. Och med tiden så kommer jag bli så mycket starkare av allt det här. Har verkligen vart med om mycket för att vara i den ålden jag är.
Nu hoppas jag verkligen på en ljus framtid. Som sagt det borde ju inte kunna bli värre.

/

utgång i Gävle with the ladies

2010-09-25 / 18:40:25
Igår var jag iväg och festade med Tessan, Jenny, Astrid och Johanna.
Vi började först hemma hos Jenny i Karlholm. Hon hade en katt där som hon passade just för tillfället. Den katten var lite cresy. Gick och skrek hela tiden och lät förjävligt.



 

Sen tog vi bussen mot Gävle runt 21.00. Den resan gick fort kändes det som. Men kan bero på att man pratade så mycket oxå. Jag och Tessan började på något vis att bara prata engelska. Tror det var på grund av att hon messade med en kille från Australien. Sen blir det ju även bra träning för mig att komma in i det hela in för Malta resan som jag drar på den sista.

Sen fick jag iaf för mig att jag vill prata lite med Christian i telefon innan jag skulle festa vidare. Han var inte så pigg. Men inte så konstigt om man har liggat hemma i några dagar med feber. Hoppas han blir bättre snart iaf.

 

 

Vi kom fram ca 22.00 till Gävle och då skulle vi bege oss mot Sanna för att fortsätta fördricka innan utgång. Otur nog så började det regna som fan. Så kan ju lova att håret såg inte det bästa ut när vi hade kommit fram till Sanna.

 

 

Sen hade vi en sån tur att Sanna ville låna ut sina saker så vi kunde fixa till håret skapligt iaf.

Vi spelade lite kort och lyssnade på musik och snackade en hel del med skit ;).

 

 

 


Sen började klockan närma sig 23.00 och då bestämde vi för att börja röra på oss. Och vi hade ju oxå tur för då slutade det regna en stund så vi han till Hb innan.
Sen gör jag samma sak varje gång. Jag glömmer totalt att ta kort så fort jag kommer in på korgen. Men denna gång lyckades jag med att ta ett foto där inne iaf. :)
Vi hade det riktigt trevligt om jag får säga det själv. Träffade många jag känner där ovanligt nog. :)



Tack för en underbar kväll brudar!! :D <3
/

<3

2010-09-24 / 12:33:04

När vänner kommer till

var tanken ganska klar

för vänner har nåt i sig

Som ingen annan har

Det har en hand som hjälper

de lyssnar och förstår

De viker inte undan

när många andra går

Du är så snäll och rar

Du är den bästa vän jag har

Min bästa vän kommer du förbli

För ingen har så kul som vi

Vi hittar alltid på en massa trams

Och om vi bråkar blir vi alltid sams


”En vän är någon som vet allt om dig och ändå tycker om dig”

/

Tekla

2010-09-23 / 09:49:11
Idag har min undrbara misse namnsdag.
Jag är egentligen inte lika mycket katt människa som jag är hund människa. Men denna katt valde mig så det är svårt att bli av med henne. Inte för att jag vill det men ändå :)
Det är iaf bara jag som gäller för henne här hemma. Dom andra går ibland men det är verkligen bara ibland. Hon är en katt som verkligen vet vad hon vill. Hör hon mig så kommer hon springades på en gång och skriker typ. hehe.
Bilder på min lilla sötnos <3









/

Gamla bilder från förr..

2010-09-22 / 13:11:30
Igår såg jag två stycken av mina vänner lägga ut gamla bilder från ca 2007-2008. Så många roliga minnen som kommer upp igen när man ser dom. Och vissa ser man förjävlig ut på. Så nu tänkte jag ge igen och lägga ut bilder jag oxå ;) hehe
Fast mina bilder är ifrån 2004-2006.
Hoppas Pauline inte dödar mig efter hon har sätt detta ;) hehe

Ps. Bli inte förvånad att jag har vart blond tack. Men jag vart det till balen i 9an och sen så hade jag det hela sommaren. Men skulle aldig kunna bli blond igen. Det var verkligen inte jag.



Kommer säker komma fler bilder från 2006-2009 sen ;)
/

Sinova

2010-09-21 / 12:11:12
Vart dunder förkyld i söndags kväll. Gick inte att andas via näsan och snorade hela tiden. Det värsta med det hela va ju att man hade inte ork till något alls. Och jag som har ansvar för hela huset och gården nu i 5 dagar plus hundarna, katterna mm. Sen har jag även morfar jag lär passa upp på. Han bor hos oss just nu när mormor är med mamma på Malta. Han har lite svårt att klara sig själv efter han fick strocke.
Köpte iaf Sinova på apoteket igår. Fan vad bra dom är. Förkylningen i näsan är ju nästan helt borta efter ett dygn. Så jävla underbart. :D Hopps på att vara frisk till helgen så man kan leka lite :)


/

Glädje

2010-09-20 / 11:05:26
Finns en person som fyller hela mig med glädje. En glädje som jag inte trodde jag jag kunde känna igen. Hela jag lyser igen. Det känns så underbart :) Ingen kan få mig så glad som du kan. Älskar när vi skrattar och skojar med varandra. Till och med så gillar jag när du ska skrämma mig fast jag egentligen inte tycker om det alls. hihi ;) Men det kanske är ett sätt för dig att få mig hoppa in i dina mysiga varma armar så du kan hålla om mig.
Sitter just nu och lyssnar på några låtar som jag fick av den personen och jag tänker på den personen hela tiden så fort jag hör dom. Önska att den personen vore här.
Ni kanske undrar varför jag inte skriver vem det är eller så. Men vill inte säga något alls än om vem jag menar. Men Den personen vet om den skulle läsa detta. Famtiden kommer säkert berätta sen när det är dags.

Alla låter jag fick var med Laleh som jag aldrig har hört förut. Men någon gång ska ju vara den första gången. Några av låtarna.

* Forgive but not forget
* Nevember
* Hide Away
*
Now Wrong

Första låten tänkte jag lägga in här :)




Det är så skönt att kunna blogg när man behöver skriva av sig lite. Vissa saker kan man ha svårt att säga rakt ut men hur lätt som helst att skriva ner. Vissa saker kan man knappt erkänna för sig själv. Men det måste jag säga att jag har blivt bättre på. Då menar jag bland annat att våga känna något för andra att våga lite och släppa in nya människor. För det har jag verkligen inte vågat efter skiten jag var med om för 1 år sen. Så skönt att känna att man gör framsteg. Och det är tack vare mina underbara vänner och familj som har stöttat mig. <3

Idag blev det en längre blogg. Men nu ska jag inte skriva så mycket mer. Annars kommer ni kanske inte orka läsa allt :) Hoppas alla har en bra dag och att ni oxå träffar eller har träffat någon som fyller er med glädje.

/

Greta ღ

2010-09-19 / 23:34:02
Nu hade jag inte så mycket att blogg om igen. Så jag tänkte lösa det hela med att lägga ut bilder på min underbara Greta från när hon var liten. :P Okej hon är Liten nu oxå men nu är hon 5 månader. På bilderna skulla jag tippa på att hon var mellan 5 till 7 v. :) Sen har jag gjort om bilderna lite så dom är svart/vita kan man säga..






/

Fredag

2010-09-18 / 10:47:05
Blääääääääääääääääää!!! Nu har man vaknat smått full igen ;) Men det kanske är som det ska vara??  hahah...
Igår satt jag, Christian, Julia och Andreas på våran altan och drack lite. Mycket med skit snack och skoj ;D Tyckte jag inte var så påverkad men där hade jag fel "IGEN" !!! xD
Bjöd även på äppelkaka och vaniljsås igår. Christian bara älskade den ;) mummms!!!

/

:-)

2010-09-16 / 13:45:40
Igår bakade Julia och jag lite bullar när hon kom från skolan. Vi fick improvisera lite på grund av att jag hade slut på pärlsocker. Så vi gjorde vaniljbullar med vaniljkräm. Såå goda dom blev!! :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Vi har nyss haft folk över och fixat ledstång av rep. Vart lite snabba ryck på grund av att morfar ska komma och bo hos oss på söndag.
Mamma, mormor och farmor ska till bigsis på malta i 5 dagar och morfar har svårt att vara själv hemma på grund av att han fick en stroke för några veckor sen. Han har inte återhämtat sig efter det plus att det är bra att ha koll på honom utefall det händer något.
Men han är lätt att ha runt om sig. Han går och lunkar för sig själv eller ligger framför tven så det kommer inte bli några problem :)

Fan vad skönt att det snart är helg :) Längtar!! Och det kanske kan beror på en sak oxå så... Min HEMLIS !! ;) Hehe

Ne nu lär jag sluta skriva. Ska hjälpa mamma med att färga håret :)
Men tänkte avsluta med att gratulera min underbara "bror" Daniel Gren på sin 21 års dagen <3

/

Mummmms!!!

2010-09-14 / 11:51:57
Igår fick jag för mig att jag skulle baka äppelkaka. Men då var jag ju tvungen att palla mig ut för att plocka lite äpplen. Dom som såg bra ut satt ju så högt upp i trädet så jag löste ju problemet med att flytta studsmatten under och hoppade efter dom. Det var mycket enklare när man är kort och roligt på samma gång.
Julia kom från skolan då på samma gång och funderade vad jag höll på med. Förstår henne för det måste ha sätt rätt roligt/skumt ut att se mig hoppa rakt upp i trädet från studsmattan. x)

Sen fick Julia för sig att hon skulle försöka dra med lillebror ut för att plocka blåbär. Vi är förvånade hela familjen att hon ens lyckades :O Tror min lillebror är en toffel ;) hihi.

När dom kom tillbaka så var jag nästan klar med äppelkakan. Och då skulle dom baka paj. Fast det belv ju inte dom utan bara Julia som bakade kan man nästa säga. Inte min lillebrors starka sida om man säger så. Men han är duktig på att provsmaka. ;)
Och jag fick vara deras receptbok iaf för dom viste inte hur dom skulle göra och hur mycket av varje. Och jag har ju gjort det där rätt mycket så jag kan ju hela utan till. :)

Vi fikade blåbärspaj igår kväll med glass iaf och jag fryste ner min äppelkaka. :) Men i morse så vart det att jag och mamma tog lite till frukost. hehe. Mummmms!! :)

Glömde ta kort. Men har ett kort sen tidigare på själv trädet jag hoppade upp i ;)

/

Helgen

2010-09-12 / 17:40:00
Här kommer det lite kortfattat om vad jag har gjort i helgen..
I fredags var jag på middag hos Christian. Han hade gjort tacopaj och den var riktgit god :D Vi drack vin och snackade mycket. Det var en bra kväll :)
Sen på Lördagen fick vi för oss att vi skulle gå på BIO. Vi såg I rymden finns det inga känslor. En otroligt bra film måste jag ju säga.. Mycket bättre än vad jag trodde.
Idag var jag på valpkurs. Gick skit bra. Greta är så duktig :) <3 När vi kom hem så vart det grillning. Inte helt fel.

Tack Christian för en underbar helg!!! :)



/

Filmkväll

2010-09-10 / 17:25:01

Igår vart det filmkväll hemma hos Sanna. :) Vi myste till det med 3 st filmer.



/

Basta

2010-09-08 / 22:20:52

Nu har vi basta och det var underbart :) Man känner sig som en helt ny människa. Lär lätt göras om. Lite vin blev det så klart oxå och det blir väl lite mer för gott skull i kväll.
Nu ska vi ta en promenad med Thea (Sannas hund) och gå och köpa lite glass. Det ska blir Marengswiss. ;) Mummmmmms!!!!!!  


Sanna


Snyggingen själv då ;) ELLER INTE !!!

/

Mycket att göra.

2010-09-08 / 11:51:56
Idag blir det mycket.
Först nu efter frullen blir det att ta traktor och släp till Haglunds för att hämta grejer till huset. Sen blir det att börja packa och fixa lite grejer tills jag ska till Sanna i kväll. Sen blir det att fixa mat och därefter åka och klippa mig för att sedan ta tåget till Gävle Kl 17.55...
Det här borde jag väl hinna. Det beror ju på hur lång tid det tar hos Haglunds för sig. :)

I kväll så blir det bastning hos Sanna fick jag nyss veta på sms. Underbart !! :D

Så här ser min dag ut kortfattat kan man säga. Ha en trevlig dag!! :)


Bilden har jag tagit själv på blommorna vi har på altan.
:)
/

GRATTIS!!!

2010-09-07 / 13:06:45
Idag fyller Sanna 20 år. Hoppas hon får en underbar födelsedag. :)
Fast jag kommer åka till henne på Ons Kväll och bli där tills på Fre. Så då kommer Jag försöka hitta på massa skoj vi ska göra. Jag vill ju ha min Sanna för mig själv ja ;) hehehe...

På Ons kväll blir det iaf bara lugn hemma kväll med film och mys med mycket skit snack.
På Tor blir det andra bullar !!!! ;)


Gammal fest bild på oss från i nyår. Får se till att ta nya tror jag ;)
/

Hmmm

2010-09-06 / 14:53:49
Mitt liv känns så tråkigt nu. Alltså jag gör massa saker men kanske inte något som är roligt att blogg om. Så vad ska jag hitta på att blogga om denna gång då som kan vara lite roligt för er som läser. hmmm......

I Lördags
var jag hos mina grannarna och festade. Var riktigt roligt och vart en hel del. Även trubadur som spelade. Sånt gillas. :D Men jag glömde bort att ta kort.

I söndags så var jag bara hemma. Pappa, Mamma och jag hade film kväll. :)

Men vad gör jag idag då?? :O Kan ju inte påstå att det är så mycket just nu. Men sitter och skriver med Sanna och sen lyssnar jag musik. Har iaf kommit fram till att jag ska åka till henne på onsdag kväll och bli kvar :)
Senare idag blir det nog att åka och klippa mig hos Linnea. Är på tiden. Ser inget för luggen.

HAR IAF KÖPT BILJETTER TILL MALTA NU. ÅKER DEN 30 SEP - 7 OKT.

Nu kunde jag inte komma på något mer att skriva. Men ska försöka bättra mig tills nästa gång.

Tänkte iaf avsluta med en bild på Pärlan och Valparna. Såååå söta !! :D


Garbo, Greta & Pärlan
/

Stockholm

2010-09-04 / 02:15:05
Idag var jag, Pauline och Tessan i Stocholm och tog bilder. Det var riktigt roligt. Vart nöjd med några stycken och dom har jag lagt upp på min FB. Så tänkte inte lägga upp dom här. Men en bild kan jag väl vara snäll och lägga upp. :)

Tack för en underbar dag/kväll flickor!! <3

/

Bullbak

2010-09-01 / 15:02:20
Idag har man bakat bullar. Alltid gott med nybakt eller hur?? :)
Familjen är iaf glad över det ;) Julia kommer även över i kväll säger hon för att äta upp alla. Men hon får väl gärna försöka. Men jag tror inte att hon lyckas med det ;) hehe.
Vart iaf 90 st. Gjorde ett litet bak idag. Vi hade inte så mycket med plats i frysen för dom. Får baka mer nästa vecka :)

/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se