Problem är till för att lösas ;)

2011-12-30 / 11:09:46

Information till det manliga könet ;)

Att kissa med morgon stånd löser man lättast genom att..

1. Louis Armstrong

Louis Armstrong
Detta är metoden med hårdhandskar inblandade. Om din erigerade penis pekar rakt ut eller bara lite uppåt kan du ha chans att vinkla den rätt med våld. Ta tag i skaftet och vinkla nedåt, eller tryck ner ollonet, och var sedan noga med att inte tappa taget (då kissfontäner annars kan drabba dig och ditt närområde). Varning: Denna metod kan komplicera kissandet, eftersom urinröret kläms åt.

 

2. På gång
På gång
Pekar ditt morgonstånd nedåt? Grattis. Allt du behöver göra nu är att se till att vinkeln pekar rätt ned i toastolen – gör detta genom att böja dig nedåt som bilden illustrerar. Mot slutet av kissandet, när strålen blir svagare, kan du sedan böja dig närmare toaletten.

 

3. Flygande Jacob
Flygande Jacob
Om ditt stånd pekar uppåt har du definitivt problem när du ska ta morgonpissen. Antingen får du tänka intensivt på din mormors andedräkt en stund för att få din erektion mer påverkbar – eller så installerar du en trapets i badrumstaket, vilken du sedan hänger ifrån. Varning för risken att kissa sig själv i ansiktet samt risken att trilla ner och hyperdö.

 

4. Vilande hunden
Vilande hunden
Den här metoden lär fungera för i princip vem som helst, oavsett ståndmodell, men den kan bli lite pinsam om någon kommer in på toaletten. Ställ dig med ryggen mot toaletten, med en fot på varje sida toalettstolen. Böj midjan framåt tills ståndet riktas ned i toaletten (eller den andra väggen, eller badkaret, helt beroende på hur ditt badrum ser ut). Om du blir påkommen kan du ju hävda att du bara praktiserar morgonyoga.

 

5. Stegen
Stegen
Ytterligare en för er vars morgongåva pekar rakt ut eller nedåt. Stå nån meter från toaletten och luta dig framåt mot väggen ovanför toaletten. Sikta och håll kroppen stel. I längden kan detta tillvägagångssätt även träna mage och rygg.

 

6. Flickpojken
Flickpojken
Ibland är det bara att bita i det sura äpplet och sätta sig ner och kissa. Sitt bredbent och tryck ner penis, så eventuellt skval och stänk hamnar innanför toastolen. Och du, det är egentligen inte så omanligt att sitta och kissa. Särskilt inte om du besväras av att den doppas ner i vattnet.

 

7. Ställning Y
Ställning Y
Det är inte ovanligt att ha en erektion som svänger åt det ena eller det andra hållet. Om din spermaleverantör gör så, måste du vinkelkompensera detta. Använd badrumsväggarna till att balansera på en fot och luta kroppen tills penis pekar ner mot toalettstolen.

 

8. Stålmannen
Stålmannen
Om din penis känns som den är gjord av stål på morgonen, kan du lika gärna vara en superhjälte själv. Sätt på dig lakanet som en mantel, balansera höften på toastolen och håll fram händerna som om du flög. Förhoppningsvis har trycket samma funktion på ditt stånd som kryptonit har på Stålmannen.

/

Semester

2011-12-29 / 12:34:25
Ja då var det bestämt och betalt. Den 10 Feb åker jag och min underbara Sanna på semester.. :D
Ser jag verkligen fram i mot. Vi kommer åka till GC i två verkor. :)

Inte långt kvar så det är väl lika bra att börja fundera på vad man ska ha med sig.

/

Gammal goding

2011-12-19 / 21:53:56
Hittade på en gammal goding. :) Vissa låtar tröttnar man aldrig på.

/

The Help

2011-12-14 / 16:16:56
Har nyss sätt filmen The Help. Riktigt bra och berörande. Det är verkligen en film som måstes ses. Säger som Veronica sa *Man skäms verkligen över att vara vit när man sätt den här filmen*.

/

Igår

2011-12-10 / 11:46:45
Igår vart det liten spel kväll med lita gott att dricka med Robert, Sanna och Mange..  :) Hade riktigt trevligt. Sen slutade det med att alla sov kvar hos Robert på Brynäs. :P

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Ve bara att jag lär åka hem sen på kväll sidan för att jag lär sova tidigt. I morgon ska jag gå upp senast kl 5 för att åka till Stockholm på hundutställning. :) Andra kanske tycker det låter jobbigt. Men för mig är det jätte roligt. :D
Just det kom på en sak jag skulle göra i kväll. Har lovat mamma att jag ska baka cheesecake tills i morgon. :P Mummsigt!! hehe
/

Julgalan

2011-12-08 / 14:05:49
Igår var nästa hela familjen till Julgalan i Sandviken.
När jag säger nästa hela familjen så var det : Jag, stora syster, Julia min svägerska, pappa, mamma, mormor, morfar, morbror, farmor, farfar och Faster. Lillebror kunde tyvärr inte följa med för han fick åka ut och köra snö.

Vi åkte på detta för att fira mormor och morfars GULD bröllop.

Vi fick till och med dom bästa platserna man kunde få av alla Diamant till och med. Så Det var riktigt lyx. :)


DIAMANT - 1395:- exkl. moms
Här sitter du i centrum av underhållningen på de bästa platserna. Ni njuter av middagen och missar absolut ingenting av vår konferenciers tokigheter, den klassiska sångtävlingen och husbandets underhållning. När sedan shown startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I vårt diamantpaket ingår 3 enheter dryck (öl, vin, alkoholfritt), 1 snaps och 1 avec. Samt separat VIP-lounge.


Programmet :

18.00  Dörrarna öppnas för Julgalan 2011
19.15  Våra konferencierer hälsar er välkomna
21.00  Sångtävling
21.30  Den fantastiska galashowen börjar
23.00  Nattshowen börjar
00.15  DJ och efterfest
02.00  Vi tackar för oss och önskar er välkomna nästa år!


Dom som gästade oss var :

Al Pitcher , Freja, Loreen, Charlotte Perrelli , Linda Bengtzing, Brolle, Bobby Kimball, Danny Saucedo, Jessica Andersson, Nicke Borg och Arvingarna.

 

Några av bilderna som togs :

/

Besök

2011-12-05 / 15:42:03
Idag har jag haft Hanna och hennes son Philip på besök. Vi har fikat och snackat skit :P
Sen gick Hanna ut i stallet så fick jag vara banvakt åt Philip. Mys.! :P Självklart att Tant Sandra ställer upp..! :)

/

Bio

2011-12-03 / 19:04:14
I kväll ska jag gå och se på Real Steel kl 21.30. Har verkligen sätt fram i mot att få se den. :)
/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se