Hemma igen

2012-11-24 / 17:44:20
Nu var det en liten stund sen sist jag bloggade igen. Men har inte riktigt tagit mig tid med det hela när jag har vart med hjärtat. :)
 
Nu är jag iaf hemma igen. Så idag har jag vart med mamma i Valbo en stund. Jag köpte en ny klocka iaf. Annars så har jag bara vart trevligt sällskap. Jag hoppas iaf att jag var ett trevligt sällskap ;) haha..
 
Nu sitter jag hemma i sängen framför datan och lyssnar på musik. Jag har kollat upp lite saker om lönen mm som krånglar. Har inte riktigt fått alla mina pengar som jag ska ha. Och det känns ju tråkigt tanken på att jag har planerat så mycket och behöver dom. Så som det ser ut just nu så kommer jag inte kunna fira min födelsedag mer än att äta Tårta här hemma. Får skita även i juldansen jag går på med familjen varje år. Så blir väl bara nyår jag kan fira lite. känns såå tråkigt lär jag ju säga. Jag hatar när det ska krångla. :(
aja hoppas det löser sig iaf.
 
Känner mig lite uttråkad just nu kan jag ärligt erkänna. Men sen kl 20.00 så blir det iaf att kolla på Så mycket bättre med min underbara mamma.. Det ska bli mys :)
 
/
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se