Öland

2012-11-18 / 18:41:00
Ja nu har man vart på en spontan resa till Öland. Det var riktigt mys ! :D
Det började med i Fredags eftermiddag/kväll då jag och Kalle skulle åka och hälsa på Svärmor och Kjell. Och då fick Kalle för sig att vi skulle dra till Öland för att kolla in en fågel som man aldrig har sätt i Sverige förut. För dom som inte vet så är hjärtat fågelskådare. Det slutade iaf med att Svärmor och Kjell följde med oss så vi drog här i från Nyköping kl 21.00 på fredags kvällen.
Tog in på hotell i Kalmar kl 01.00 och sov till kl 06.00. Då åt vi lite hotell frukost innan vi åkte iväg för att åka över Ölandsbron.
 
 
När vi kom fram dit där fågeln hade sätts dagen före så vart jag förvånad. Hade aldrig sätt så många fågelskådare på en och samma plats förut. Och det bara ökade hela tiden. Men vi hade iaf tur och fick se det vi åkte för. Det var någon Svala av något slag. Jätte fin iaf :)
 
Efter det så åkte vi och fikade lite socker. Klart man måste ha socker så man vaknar till ! ;D
 
Sen vart det att åka och se sig runt lite på Öland när man ändå var där. Måste säga att det var riktigt fint och mysigt.
Såg bland annat Sveriges största fyr.
 
 
 
Det sitta jag fick se har jag aldrig sätt i hela mitt liv någon gång mer än på tv. Jag tycker det var coolt. Efter frågade Kalle om det där hade gjort min dag. Snacka om att jag inte har något pokerface.
 
 
Tack iaf för en trevlig resa ! :)
 
Vi kom hem någon gång runt 19.00 på lördag kvällen. Då vart det att ta en dusch och sen skulle vi gå över till ett par kompisar till hjärtat. Så vart där resten av kvällen och snackade skit och kollade på film. Kan ju iaf erkänna att jag råkade somna till där i mitten av filmen. Men som sagt det hade vart en lång dag. Sen kom vi hem runt 01.00 igen och då var det sängen som gällde kan jag lova. :D
 
Idag har vi bara vart hemma och myst. Tagit tid med varandra.!
 
Ni får ha en trevlig kväll.! Det ska jag iaf ha :D
/
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se